INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - SPARTA PRAGA, MIERCURI, 20:45, GSP.RO ȘI PROTV

Steaua a convins bookmakerii » După ce s-a tras la sorţi meciul din turul 3, Sparta era favorită la calificare, însă, casele de pariuri s-au răzgândit după tur

Articol de GSP - Publicat marti, 02 august 2016 00:00

Cât de valoros e rezultatul pe care Steaua l-a reuşit la Praga? Ne explică bookmakerii, cei care fac cotele caselor de pariuri şi care iau în calcul absolut toate amănuntele.

Înaintea partidei tur, Sparta era mare favorită la calificare. Cehii fuseseră şi cap de serie la tragerea la sorţi şi poate acesta a fost şi motivul diferenţei mari de cote la calificarea în play-off: Sparta avea numai 1.50, în timp ce Steaua avea 2.30 (1.80 la victorie cu 4.00).

După 1-1 acum o săptămână, bookmakerii s-au repoziţionat şi au trecut la recalculat cotele în privinţa echipei care merge mai departe. Şi au contrabalansat statutul de favorită. Steaua are acum 1.83 pentru a merge mai departe, în timp ce Sparta a tot urcat şi a ajuns ieri până la 1.90.

Casele de pariuri oferă cote şi pentru scoruri exacte. Cel mai probabil rezultat final mâine seară, în viziunea bookmakerilor, e 1-1, care are o cotă de 6.13. Practic, aceştia prevăd că Steaua şi Sparta Praga vor avea nevoie de prelungiri pentru a se departaja şi pentru a afla cine va merge în barajul UCL şi cine în cel de Europa League.

23e cota pe care casele de pariuri o oferă pentru cazul în care Steaua - Sparta Praga va avea nevoie de penalty-uri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează