INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - SPARTA PRAGA, AZI, 20:45, GSP.RO ȘI PROTV

Steaua nu se teme de penalty-uri » Chiar dacă acum 2 ani a avut parte de un coşmar, cu Ludogoreţ, palmaresul european al roş-albaştrilor la loviturile de departajare e impresionant

Articol de - Publicat miercuri, 03 august 2016 00:00

Conform bookmerilor, cel mai probabil rezultat diseară, pe Arena Naţională, e 1-1, scor la care ar fi nevoie măcar de prelungiri pentru a se afla echipa care va merge în play-off-ul Champions League.

Steaua e pregătită chiar şi pentru mai mult. "Astăzi am exersat şi executarea loviturilor de la 11 metri. E un scenariu posibil pentru acest retur şi atunci orice detaliu nu trebuie lăsat la voia întâmplării", a dezvăluit Reghecampf ieri.

Chiar dacă ultima dată când s-a aflat în faţa acestei situaţii la un meci european a ieşit extrem de rău pentru trupa din Ghencea, palmaresul all-time îi conferă Stelei o aură aproape de invincibilitate. Coşmarul cu Ludogoreţ a fost unul cu totul şi cu totul special, cu Moţi intrând în poartă şi cu un deznodământ care apare probabil o dată la 1.000 de ani. În rest, Steaua a fost victorioasă pe linie atunci când s-a ajuns la loviturile de departajare.

În plus, două au fost cazurile în care a fost nevoie de serii de 11 metri pe teren propriu. Şi, de fiecare dată, rezultatul a fost favorabil, chiar dacă s-au întâlnit nume mari de pe continent: Valencia şi Ajax au fost eliminate în 2005 şi 2013.

"Nu vă pot dezvălui pe cine voi pune să bată penalty-urile", a spus ieri Reghe. Ultimul 11 metri l-a executat Hamroun, "scăriţă" în finala Cupei Ligii cu Chiajna, iar pe finalul sezonului trecut responsabil cu aceste momente fixe a fost Nicuşor Stanciu. Cel mai probabil, în cazul în care se va ajunge la loviturile de departajare, cei 5 care vor ajunge la punctul cu var vor fi: Hamroun, Stanciu, Aganovici, Adi Popa, Golubovici.

pen

caseta steaua

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (13)
473758546112656
Dragos Ionescu  •  03 August 2016, 14:27

Cred ca nu se va pune problema penaltyurilor,pt.ca fcsb va pierde la scor,in timpul normal de joc.

bakunin
bakunin  •  03 August 2016, 12:46
Postat de conasu_boeru pe 03 August 2016, 10:54

Nu o să ajungeti la penalty-uri, nu vă agitați ! 1-3 , scor final !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  03 August 2016, 12:45
Postat de conasu_boeru pe 03 August 2016, 10:54

Nu o să ajungeti la penalty-uri, nu vă agitați ! 1-3 , scor final !

Macar voi sa aveti noroc, sa aduceti puncte pt coeficientul european al Romaniei, ca de obicei

Vezi toate comentariile (13)
Comentează