INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Steaua - Vardar Skopje în preliminariile Ligii Campionilor! Astra, Pandurii şi Petrolul şi-au aflat şi ele adversarele din EL! Primele reacţii

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 24 iunie 2013 20:09

UPDATE 14:00 Astra, Pandurii şi Petrolul şi-au aflat Şi ele adversarele din Europa League! Detalii şi primele declaraţii AICI!

UPDATE 13:10
Dacă decizia Comisiei UEFA este favorabilă, Steaua va juca împotriva celor de la Vardar Skopje, campioana Macedoniei.

UPDATE 14:00 Astra, Pandurii şi Petrolul şi-au aflat Şi ele adversarele din Europa League! Detalii şi primele declaraţii AICI!

UPDATE 13:10 Dacă decizia Comisiei UEFA este favorabilă, Steaua va juca împotriva celor de la Vardar Skopje, campioana Macedoniei.

Clubul Vardar Skopje este fondat în 1947, în acelaşi an în care a luat fiinţă Steaua. Este cel mai iubit club din Macedonia, are 8 titluri în palmares şi 6 Cupe ale Macedoniei.

Stadionul lui Vardar Skopje este Philip II Arena şi are o capacitate de 33.460 de locuri.

Partidele din turul al doilea se vor disputa pe 16-17 iulie şi pe 23-24 iulie. Steaua va juca primul meci pe teren propriu.

********

Steaua şi-a aflat posibilii adversari din preliminariile Ligii Campionilor, UEFA anunţînd în această dimineaţă grupele de calificare pentru turul secund al competiţiei.

Steaua a scăpat de Ludogoreţ Razgrad, dar poate da peste Zelejnicar. Roş-albaştrii fac parte din grupa 1 de calificare. Tragerea la sorţi este liveTEXT pe GSP.RO de la ora 13:00.

Roş-albaştrii vor fi la tragerea la sorţi chiar dacă verdictul în cazul excluderii este nefavorabil şi se va acorda înainte de ora 13:00. Steliştii pot ataca decizia la Comisia de Apel şi apoi la TAS.

Capi de serie:
FC Steaua Bucureşti (România)
FC Viktoria Plzeň (Cehia)
FC Sheriff (Moldova)
NK Maribor (Slovenia)
Neftçi PFK (Azerbaidjan)

Posibili adversari:
FK Željezničar (Bosnia)
KS Skënderbeu (Albania)
Birkirkara FC (Malta)
FK Vardar (Macedonia)
FK Sutjeska (Muntenegru)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (247)
cosmin97
cosmin97  •  24 Iunie 2013, 23:20

Steaua va juca in CL Asta va fi verdictul maine deja hotararea sa luat dar sa decis a se comunica pentru maine exista doar o mica informatie care sa ajunga la cei de la comisie pentru a fi pe deplin convinsi de verdictul dat deja.Urez succes STELEI in C.L

tac77stelist
tac77stelist  •  24 Iunie 2013, 21:09
Postat de alpin pe 24 Iunie 2013, 18:13

Procurorii au cerut inca trei ani pentru Gigi Puscarie!!! Cam putin. Cand ai condamnari de vreo 18 ani, sa faci numai 6...

LASA CA FACI TU RESTU........

tac77stelist
tac77stelist  •  24 Iunie 2013, 21:07
Postat de alpin pe 24 Iunie 2013, 18:36

"Decizia a fost luata de dimineata. Asteptati-va la doi ani de suspendare, cel mai probabil UEFA anunta maine dimineata. La 19.00 ora Romaniei nu mai e nimeni in sediul UEFA. Steaua isi pune sperantele in Apel, si pe asta s-a concentrat de fapt de la inceput. Varianta optimista la care spera Steaua e doar un an.",

tu crezi ca la UEFA e ca la tine la lucru unde plecati toti acasa cand terminati ???:)))) poate nu ai stiut ca in sediu UEFA sunt dotari pentru a se putea ramane mai multe zile fara sa parasesti sediul...restaurant ,piscina , sala de sport si alte dotari ultra moderne...si inca ceva pilu pentru cultura ta generala...cei de la UEFA sunt obligati sa informeze cluburile in cauza despre hotararea ca o vor lua...maine dimineata probabil daca nu in seara asta se va face public official ce si cum dar din moment ce cluburile vor afla in seara asta e doar o chestiune de timp sa apara sin presa....DACA NU CUNOSTI NU VORBI!!!! ASTA E VALABIL PENTRU MAJORITATEA DE AICI !!!!

Vezi toate comentariile (247)
Comentează