INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - LUDOGOREŢ

Steliştii nu concep să rateze grupele Ligii Campionilor: "Vrem să cîştigăm cu orice preţ ambele meciuri cu Ludogoreţ!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 08 august 2014 15:49

Andrei Prepeliţă, mijlocaşul Stelei, speră că echipa sa să obţină două victorii în "dubla" manşă cu Ludogoreţ Razgrad, decisivă pentru calificarea în grupele Champions League.

"Vor fi două meciuri pe care vrem să le cîştigăm cu orice preţ, dar sînt sigur că va fi greu să realizăm asta. Ne cunoaştem reciproc, avînd în vedere că am jucat un meci amical relativ recent, dar asta ne va ajuta să tratăm meciul la cel mai înalt nivel.

Partida pierdută în această vară nu are relevanţă, noi am căutat să facem antrenamente bune şi s-a văzut în începutul de sezon, cînd am cîştigat toate meciurile şi am obţinut doar două egaluri, cu Astra în Supercupa şi cu Aktobe în UEFA Champions League. Sperăm să ne calificăm şi să le facem o bucurie suporterilor noştri, pe care îi aşteptăm în număr cît mai mare la stadion la meciul din tur", a spus Andrei Prepeliţă pentru site-ul oficial al Stelei.

Meciurile Stelei din play-off se dispută pe 19, respectiv 27 august.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (9)
giuran
giuran  •  08 August 2014, 16:59
Postat de nebraska pe 08 August 2014, 15:39

Sterge pe jos Ludogoret cu fc steaua 2003!

Cu siguranta ai dreptate, de obicei Steaua pierde in dubla mansa cu astfel de echipe. Vreau totusi sa fac o scurta precizare si sa insir cateva echipe, asa aleatoriu: Liverpool, Villareal, Rosenborg, Middlesbrough, Sevilla, Twente, Chelsea. Hai ca am glumit, nu e chiar asa aleatoriu. Stii cine sunt ele? Acestea sunt echipele care au eliminat Steaua intr-o dubla mansa in ultimii 11 ani. Exceptand Rosenborg (care oricum veneau atunci dupa vreo 10 participari in liga si cu o mare experienta europeana), toate vin din campionate de top din Europa.

cristid.
cristid.  •  08 August 2014, 16:17

Ludogoret e o echipa buna spre foarte buna (pentru nivelul fotbalului din Europa de Est, exceptand gigantii rusi si turci, care arunca asa in stanga si dreapta cu milioanele). Este, asa pe inteleseul romanilor, o CFR de Bulgaria. Echipa fara traditie, in care s-au pompat multi bani in ultimii ani, si care a dominat campionatul bulgar in care excelau de obicei CSKA, L3vski, Litex, etc. Totusi, avem un pedigree european care ne obliga sa ne calificam. Inainte Steaua!

willsonraul
willsonraul  •  08 August 2014, 15:42
Postat de mccrya pe 08 August 2014, 15:00

Eu zic ca Steaua nu o sa aiba probleme cu bulgarii ! Mult succes si lor si Astrei ! Forza lupii !

Asa sa fie ! Eu cred ca vom avea 3 3chipe in grupe, anul acesta .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează