INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - SPARTA PRAGA, MIERCURI, 20:45, GSP.RO ȘI PROTV

Strategie pentru suporteri » Televizarea meciului cu Sparta Praga a fost anunțată abia luni pentru ca Steaua să vândă cât mai multe bilete

Articol de - Publicat marti, 02 august 2016 00:00

Steaua a întârziat deliberat să bată palma cu o televiziune pentru transmiterea meciului cu Sparta, iar acest lucru s-a resimţit imediat în fluxul mare de bilete vândute

De ieri, biletele pentru meciul cu Sparta Praga au fost disponibile şi la casele de la Arena Naţională. Iar tactica Stelei, care stabilise un preţ imens pentru a ceda drepturile TV ale partidei, s-a dovedit una extrem de bună: atât online, cât şi la case, tichetele s-au dat într-un ritm extrem de rapid, de frică că meciul nu se va televiza. Aseară, numărul biletelor luate sau rezervate de fani depăşise bariera de 20.000. Un nivel extrem de ridicat, având în vedere că, de regulă, Steaua vinde cea mai mare parte a tichetelor în preziua şi în ziua meciului.

De fapt, Steaua ajunsese deja la un acord cu una dintre televiziunile interesate, ProTV, dar anunţul oficial a fost întârziat deliberat pentru ca suporterii să continue să cumpere tichete.

Bilete la Steaua - Sparta

  • Peluze 20 lei
  • Tribunele 1 şi 2, inel 3 25 lei
  • Tribunele1 şi 2, inel 2 35 lei
  • Tribuna 2, inel periferic 35 lei
  • Tribuna 2, inel central 75 lei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  02 August 2016, 10:06

Si , o sa-l transmita PROTV -l si Dolce ,voi *** de la Digi vorbiti ca babele la scaun la tara ,sa va treaca timpul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează