INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BASEL - CFR CLUJ, AZI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Surprizele Pedro şi Godemeche » Andone le-a pregătit capcane elveţienilor

Rui Pedro ar trebui să fie surpriza lui Andone pentru meciul de la Basel
Rui Pedro ar trebui să fie surpriza lui Andone pentru meciul de la Basel

Articol de GSP - Publicat marti, 21 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 20 august 2012 22:02

Cei doi mijlocaşi sînt apariţiile neaşteptate în primul unsprezece. Ei îi lasă pe bancă pe Diogo Valente şi Gabi Mureşan.

De meciul de azi depinde în mare măsură viitorul clujenilor. Peste 20 de milioane de euro îi aşteaptă pe feroviari dacă trec de "dubla" cu Basel. Paszkany a anunţat că va face două transferuri importante dacă echipa ajunge în grupele Champions League.

Preşedintele Iuliu Mureşan a asistat la ultimele şedinţe de pregătire, iar Andone a închis antrenamentele de după partida cu CSMS Iaşi.

Antrenorul a refuzat să facă declaraţii înaintea plecării spre Basel. Gazeta a aflat însă planurile tehnicianului pentru prima dispută cu elveţienii. Surprizele în primul unsprezece sînt cele legate de titularizările lui Rui Pedro şi Godemeche.

1. Piccolo, paznic la Streller. Antrenorul va opera o singură modificare în linia defensivă pe care a folosit-o cu Poli Iaşi. Piccolo va juca în centru, alături de Cadu, în timp ce Ivo Pinto şi Camora vor asigura benzile. Italianul va trebui să-l marcheze pe Marco Streller, atacantul care a punctat de 4 ori în campionatul intern. Cel mai probabil, Alexander Frei va fi rezervă. Vedeta lui Basel n-a mai jucat din 28 iulie, cînd a suferit o accidentare în meciul cu Grasshopper, 2-2.

2. Fără Mureşan şi Valente. CFR va ceda posesia, aşa cum s-a întîmplat şi în "dubla" cu Liberec şi va încerca să iasă pe contraatac de fiecare dată cînd se va ivi ocazia. Andone va folosi în centru doi jucători, Godemeche şi Bakary Sare, care acţionează predominant în faţa apărării. Gabi Mureşan şi Adam Vass vor fi doar soluţii de rezervă. Rui Pedro şi Bastos, fotbalişti tehnici şi inventivi, vor juca pe extreme, dar vor trebui să coboare mult în sprijinul defensivei. Brazilianul va executa toate fazele fixe ale feroviarilor. Andone a pus accent pe pregătirea acestor momente ale jocului, la antrenamentele de sîmbătă şi duminică.

3. Deviere Kapetanos, sprint Sougou. În ofensivă, CFR va trăi din colaborarea Sougou - Kapetanos. Cei doi vor avea în faţă un cuplu solid de fundaşi, Dragovici - Sauro. Primul e dorit de Norwich, unde ar putea ajunge după "dubla" cu CFR, pentru aproape 6 milioane de euro!

Basel, fără Yapi
Elveţienii nu vor conta pe mijlocaşul central Gilles Yapi în disputa de astăzi. Yapi s-a accidentat la genunchi, la ultimul meci de campionat, 2-0 cu Lausanne, şi a fost înlocuit la pauză de chilianul Marcelo Diaz. Acesta a fost cumpărat de Basel în vară de la formaţia Universidad de Chile, pentru 4 milioane de dolari.

Stadion plin cu CFR
26.627 de spectatori au asistat sîmbătă la meciul lui Basel cu Lausanne. Interesul pentru meciul cu CFR e mai mare, astfel că arena St. Jakob-Park va fi aproape plină astăzi. 35.000 de spectatori sînt aşteptaţi la partida împotriva campioanei României, conform estimărilor organizatorilor. Stadionul lui FC Basel are o capacitate de 37.500 de spectatori.

Fumatul interzis!
Returul dintre CFR şi Basel va avea loc pe 29 august. Fumatul va fi interzis la partida de pe "Dr. Constantin Rădulescu". "Conform regulamentului UEFA în vigoare, fumatul este strict interzis în incinta stadionului", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al vişiniilor.

"Am văzut că Alex Frei n-a jucat în ultimul timp, dar cred că-l vor folosi cu noi. Oricum, sîntem pregătiţi să anihilăm orice atacant. Trebuie să venim cu un rezultat bun pentru calificare!" (Ioan Andone, antrenor CFR Cluj)

"O victorie fără să primim gol ar fi excelentă. Desigur, 2-0 ar fi rezultatul cel mai bun. Obiectivul nostru e clar: după cele două jocuri cu CFR să fim mai buni decît ei" (Fabien Frei, mijlocaş Basel)

514546-caseta-basel-cluj.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
gorgeousroadkill
gorgeousroadkill  •  21 August 2012, 21:26
Postat de giftzwerg pe 21 August 2012, 11:29

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat sâmbătă trecuta, cu prilejul unei vizite efectuate în judeţul Covasna:''Constituţia va fi amendată, Tinutul Secuiesc o sa fie urgent legiferat , asta este pretul pentru care noi l-am sprijinit pe Basescu si acesta s-a angajat fata de Victor Orban sa rupa 3 judete din Romania ''! "Somnul ratiunii naste monstri! ''

Ii amuzant ca un individ incet la minte sa vorbeasca despre somnul ratiunii. Ma intreb daca esti suficient de inteligent cat sa realizezi ridicolul situatiei,- si-mi raspund singur, dupa ce ti-am citit cateva postari: nope. Amuzant ii ca, daca regimul pe care sustii ca-l suporti ar fi fost impus in urma WW2, tu n-ai fi existat. Da' nu-i stress, nu esti singurul individ mai incet la minte care-si inchipuie ca istoria reala ii cea scrisa de semanatoristii de la bucuresti. Dream on si nu lasa mahmureala informationala sa te afecteze. Numa binie die la Cluuj!

jiji_ssheepyard
jiji_ssheepyard  •  21 August 2012, 20:32
Postat de mister1 pe 21 August 2012, 12:17

si steaua e echipa machedonilor,afara cu ei,ca doar are patron machedon,viitorul lui Hagi,afara cu el,mai mari porcarii puteti scoate pe gura

Machedonii vreau cadrilaterul ca tinut independent si in "Bekalia" aia a lor, au sa interzica accesul ungurilor, evreilor, negrilor, etc. si populatia va fi compusa din brahmani=machedoni si paria=tigani.

jiji_ssheepyard
jiji_ssheepyard  •  21 August 2012, 20:27
Postat de giftzwerg pe 21 August 2012, 11:29

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat sâmbătă trecuta, cu prilejul unei vizite efectuate în judeţul Covasna:''Constituţia va fi amendată, Tinutul Secuiesc o sa fie urgent legiferat , asta este pretul pentru care noi l-am sprijinit pe Basescu si acesta s-a angajat fata de Victor Orban sa rupa 3 judete din Romania ''! "Somnul ratiunii naste monstri! ''

Ca are Kelemen si mai nu stiu cum cu fotbalul si cu sportul roanesc in general ?

Vezi toate comentariile (36)
Comentează
Close