INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - LEGIA VARŞOVIA, 21 AUGUST, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DIGI1, DOLCE1, LIVETEXT PE GSP.RO

Szukala a prefaţat meciul cu Legia Varşovia: "Va fi pe viaţă şi pe moarte, dar ne calificăm!"

Szukala a purtat numărul 21 în amicalul Polonia - Danemarca, iar printre adversari s-au numărat Eriksen, Jensen și Krohn-Dehli
Szukala a purtat numărul 21 în amicalul Polonia - Danemarca, iar printre adversari s-au numărat Eriksen, Jensen și Krohn-Dehli

Articol de - Publicat vineri, 16 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 15 august 2013 20:15

Szukala, 29 de ani, a fost integralist în debutul său la "naţionala" Poloniei, 3-2 cu Danemarca.

Polonezul din apărarea Stelei a jucat titular şi a bifat toate minutele în prima reprezentativă a leşilor la prima sa convocare! A fost coleg cu nume mari ale fotbalului european, precum Błaszczykowski şi Lewandowski, iar la final a vorbit emoţionat despre succesul cu 3-2 împotriva Danemarcei, în amicalul disputat la Gdansk în faţa a 35.000 de spectatori.

"A fost o experienţă total nouă pentru mine, am avut şi emoţii mari de tot, dar acum trebuie să uit ultimele zile, care au fost fantastice, şi să mă gîndesc doar la meciurile din Champions League contra Legiei. Nu-mi vine să cred că mi-a cîntat imnul ţării, iar în tribune erau părinţii mei", a declarat Lukasz.

Despre cele două partide contra Legiei, Szukala le-a spus ziariştilor din Polonia: "Ne aşteaptă nişte dueluri extrem de dure, trebuie să ne concentrăm la maximum pentru a reuşi calificarea în grupe. Nu ne va fi deloc uşor, Legia e cel mai tare adversar din cei cu care puteam juca. Oricum, vom tranşa în favoarea noastră disputa cu Legia, ne dorim prea mult să ajungem în grupele Ligii şi-o vom face! Vor fi două jocuri pe viaţă şi pe moarte, dar învingătoare va ieşi o singură formaţie, Steaua!".

Georgievski a bătut Bulgaria
Fundaşul dreapta Daniel Georgievski a fost şi el titular în amicalul Macedonia - Bulgaria, scor 2-0, disputat miercuri seară la Skopje, în faţa a doar 4.000 de spectatori.

Georgievski a jucat timp de 80 de minute, după care a fost înlocuit cu Daniel Ivanovski. Golurile Macedoniei au fost reuşite după ieşirea stelistului de pe gazon, de Ibraimi (83-penalty) şi Trajkovski (86).

"Vreau să cîştigăm cu Legia şi să-mi îndeplinesc visul de a juca în grupele Champions League" (Lukasz Szukala, fundaş Steaua)

"Antrenorul nostru o cunoaşte foarte bine pe Legia, ştie că e un adversar dificil, însă o vom elimina" (Lukasz Szukala, fundaş Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
adiysteaua
adiysteaua  •  17 August 2013, 09:53
Postat de eur_rue pe 16 August 2013, 12:37

steaua nu trece de legia..

nu va fi ce tu vrei ci va fi altceva adica steaua in cl.imi pare rau sincer pt voi stiu ca v-ati dori sa fiti acolo macar o data si voi cine stie poate va fi dar nu prea curand la ce se vede oricum ar fi bine mai mult respect si sa nu mai comentati voi despre steaua

jony1973
jony1973  •  16 August 2013, 13:19

Steaua a castigat enorm prin transferul lui Szukala, care a facut sa-i creasca cota si lui Chiriches (polonezul este stalpul la duelurile aeriene din careul Stelei). Fara Szukala valoarea lui Chiriches scade dramatic cu 50%. O sa vedeti ca am dreptate dupa ce Chiriches se va transfera in strainatate (bine poate va avea norocul sa aiba si acolo un coleg ca Szukala).

eur_rue
eur_rue  •  16 August 2013, 12:37

steaua nu trece de legia..

Vezi toate comentariile (7)
Comentează