INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED - BAYERN 1-1

Tabloidele britanice l-au atacat urît pe Bastian Schweinsteiger: ”Porc murdar”

Schweinsteiger îi suflă lui Rooney balonul, acesta cade teatral și obține eliminarea neamțului // Foto: Reuters
Schweinsteiger îi suflă lui Rooney balonul, acesta cade teatral și obține eliminarea neamțului // Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 03 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 03 aprilie 2014 01:15

Cel mai bun jucător al nemţilor, eliminat în ultimul minut pentru o intrare la Rooney, a fost tăvălit chiar pe prima pagină în The Sun şi în Daily Mirror.

Man. United nu va mai avea de-a face cu Bastian Schweinsteiger pe 9 aprilie, în returul de la Munchen. Mijlocaşul lui Bayern e suspendat. Cu toate astea, tabloidele britanice nu i-au "iertat" neamţului evoluţia de excepţie şi supergolul cu care le-a ruinat "diavolilor" speranţele într-o victorie.

Daily Mirror şi The Sun şi-au permis chiar să-l jignească pe bavarez în titlurile cu care au ieşit ieri pe prima pagină: "You Dirty Schwein" (Tu porc murdar). "Un joc nereuşit de cuvinte sau un derapaj mizerabil? Oricum, o jignire urîtă", a constatat Bild-ul german, pentru care tema zilei a fost al doilea "galben" văzut de Schweini în minutul 90 al primei manşe (1-1), urmare a unei intrări prin alunecare la Rooney.

Antrenorul Guardiola n-are nici o îndoială: "Rooney a simulat". Iar managerul Sammer crede că arbitrul Vellasco Carballo "trebuia să aibă o linie. Dacă i-a dat al doilea «galben» lui Bastian, pe Valencia trebuia să-l fi trimis demult la cabine. Avea deja un avertisment cînd a intrat în Boateng".

100 de contacte cu balonul a avut Schweinsteiger marţi şi a greşit doar 7 la sută din pase

"Eliminarea lui Schweinsteiger e sacrosanctă. Dar pe Valencia, Carballo l-a graţiat. Şi henţul lui Buttner miroase a penalty" (Gazzetta dello Sport, cotidian italian)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
grid
grid  •  03 Aprilie 2014, 22:26

Uite că și anglo-saxonii ăștia se porcăiesc între ei! Niște gentlemeni, ce mai, ziariștii englezi, aplică fix regulile de la Oxford.

dblock
dblock  •  03 Aprilie 2014, 13:34

Ziaristii englezi sunt renumiti pentru astfel de tampenii..nu vad de ce le-am mai lua in seama.

dblock
dblock  •  03 Aprilie 2014, 13:34
Postat de unico_biancorossi pe 03 Aprilie 2014, 10:55

ce tupeu au jurnalistii englezi. ca si aia din america, acesti paraziti sunt flagelul cancerigen al lumii moderne. modelul tupeistic este preluat in Ro de schizoizii si paranoicii de la A3, RTV si ReTv, care au indobitocit complet o natiune relativ indobitocita de altii.

du-te tata si te cauta la cap..

Vezi toate comentariile (10)
Comentează