INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  

Tatăl lui Fabregas: "Voi trăi intens revenirea lui Cesc pe Camp Nou"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2010 00:00

Francesc Fabregas, tatăl jucătorului de la Arsenal a oferit prima reacţie după ce a aflat de duelul fiului său cu Barcelona:

"Va fi un meci plin de emoţii, un meci pasionant. Se vor întîlni două echipe care au o viziune clară asupra fotbalului şi care joacă ofensiv. Eu aveam un presentiment că Arsenal va juca cu Barcelona. Oricum, voi trăi la intensitate maximă revenirea lui Cesc pe Camp Nou", a spus tatăl jucătorului londonez

De partea cealaltă, Txiki Beguiristain este convins:

"Este un meci care favorizează foarte mult spectatorul. Atît Henry cît şi Fabregas vor avea parte de un meci special pentru că în trecut au jucat la adversarele lor. Pentru noi este bine că atît în sferturi cît şi semifinala, dacă ne vom califica, vom juca returul pe teren propriu", a spus Beguiristain

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (6)
 •  19 Martie 2010, 17:34

Echipele cu cel mai spectaculos joc de pase se intalnesc in meciul asta. Mai frumos de atat nu se poate.

 •  19 Martie 2010, 16:53

Vad ca pe Arsenal nu o ia nimeni in calcul, sper sa o trateze si Barcelona de sus si sa se califice tunarii`!

 •  19 Martie 2010, 16:31

abia astept meciul asta, sunt doua echipe care joaca super ofensiv, o sa fie spectacol

Vezi toate comentariile (6)
Comentează