INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GENK - CHELSEA 1-1

Terry incită şi de pe bancă

Articol de - Publicat joi, 03 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2011 00:08

Fundaşul lui Chelsea a fost rezervă la Genk, dar asta nu i-a împiedicat pe suporteri să readucă în prim-plan scandalul rasist din Premier


Scandalul rasist pe care l-a declanşat în campionat, la 0-1 cu Queen's Park Rangers, l-a urmărit pe John Terry şi în Ligă. Dacă în meciul disputat pe 23 octombrie i-a cerut arbitrului să-l sancţioneze pe fundaşul advers Anton Ferdinand de-o manieră incalificabilă, "dă-i negrului cartonaş galben!", la Genk au fost suporterii aceia care au sărit calul.

Ţinut de managerul Villas-Boas pe bancă, căpitanul albaştrilor a privit cum propriii fani îi fac un mare deserviciu scandînd "Anton Ferdinand, tu ştii bine ce eşti!". La final, conducerea clubului a sancţionat comportamentul acestora, "scandările lor sînt reprobabile", dar acasă, poliţia metropolitană şi Federaţia (FA) au demarat, fiecare, propria anchetă a incidentului din partida cu QPR.

FA şi selecţionerul Capello au şi o altă problemă. "Mai poate fi Terry căpitanul «naţionalei» pe 12 noiembrie, contra Spaniei?", se întreabă Tabloidul The Sun. Jurnaliştii nu văd cu ochi buni nici faptul că, la lot, acesta îl va întîlni pe fratele lui Anton Ferdinand, Rio, de la Manchester United.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează