INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - PSG 1-0

Trădare în direct?! Pleacă Ronaldo la Paris? Presa a interpretat imediat misteriosul dialog al portughezului cu Blanc

Articol de - Publicat joi, 05 noiembrie 2015 00:00

Rugat să dezvăluie ce i-a zis CR7 la ureche, în finalul meciului de pe Bernabeu, antrenorul francezilor s-a eschivat: ”Pot doar să vă spun că mi-a făcut multe complimente”

Destul de discret în timpul meciului cu PSG (1-0), Cristiano Ronaldo a apărut în prim-plan după fluierul final. În loc să ia drumul vestiarului, atacantul Realului l-a abordat pe antrenorul francezilor, Laurent Blanc, căruia i-a șoptit ceva la ureche. Ce? La conferința de presă, Blanc a dezvăluit doar că "mi-a spus destule lucruri, dar vouă pot să vă zic doar că mi-a făcut multe complimente".

Ziarele franceze și cele spaniole speculează însă că Ronaldo, 30 de ani, își "pavează" astfel drumul spre Paris. Un transfer care ar putea deveni realitate în vară. Apă la moară le-a dat chiar CR7, într-un interviu acordat recent bisăptămînalului german Kicker.

"Nu se știe niciodată"

Întrebat dacă își va încheia cariera la Real, portughezul a răspuns: "Acum joc la Madrid, dar nu se știe niciodată. Nimeni nu poate spune ce se va întîmpla mîine". Declarațiile lui i-au pus pe jar pe suporterii blanco, iar președintele Florentino Perez i-a cerut lămuriri înaintea meciului de marți:

Perez: De ce-ai spus vorbele alea?
Ronaldo: Ce vorbe? Ce-am zis?

Perez l-a mîngîiat părintește pe obraz, ca și cum ar fi vrut să-i răspundă "știi tu...", moment în care CR7 și-a adus brusc aminte de interviul tocmai apărut în Germania: "Nu, n-am spus așa. Nemții au înțeles greșit".

100.000.000 €oferă PSG pentru Ronaldo. Pe madrileni, aducerea lui de la Man. United, în 2009, i-a costat 94 milioane

18.000.000 €anual e salariul pe care i l-au propus francezii portughezului. La Real cîștigă 14 milioane

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1465080133790676
Gigi Alunelu  •  05 Noiembrie 2015, 09:29

Fix despre transferul lui la PSG vorbea pe marginea terenului. Articol pt astia abea iesiti din padure care inca mai pun botul la prostiile voastre de 1,5 Ron . Daca va plateste cu mai mult de 1,5 Ron / articol e minune , mare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează