INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - GALATASARAY, AZI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI DOLCESPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Tranşee la mijloc » Sougou va fi titular, Bastos începe din postura de rezervă

Mureşan şi Alberto vor trebui să betoneze zona din faţa apărării
Mureşan şi Alberto vor trebui să betoneze zona din faţa apărării

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 06 noiembrie 2012 22:15

Sergio a schimbat sistemul de joc. Portughezul va folosi 5 mijlocaşi în faţa turcilor pentru a se asigura că trupa lui Terim nu va ajunge cu uşurinţă la poarta lui Felgueiras.

Clujenii şi-au făcut calculele pentru primăvara europeană. Dacă Galatasaray nu cîştigă pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", trupa lui Fatih Terim va păstra şanse minime pentru a prinde locul al treilea în grupă. Cel puţin un egal în această seară o va plasa pe campioana României într-o veritabilă finală pentru poziţia a doua, la meciul de pe 20 noiembrie cu Sporting Braga, de acasă.

Paulo Sergio se va afla la debutul său în Champions League, după ce în sezoanele precedente le-a condus pe Sporting Lisabona şi pe Hearts în Europa League.

Portughezul a pregătit în cele mai mici detalii confruntarea de azi. A renunţat la modulul tactic folosit de Andone în Europa, 4-2-3-1, şi a optat pentru o strategie care să-l aducă într-o poziţie avantajoasă pentru a cîştiga lupta de la mijlocul terenului.

"Feroviarii" au încercat sistemul 4-1-4-1 la ultimele şedinţe de pregătire. Brazilianul Luis Alberto va juca în faţa apărării, în timp ce Gabi Mureşan şi Godemeche vor ocupa poziţii ceva mai avansate. Cu Braşovul, în noua configuraţie tactică, Mureşan a apărut în dese rînduri la finalizare.

Cel mai probabil, Rafael Bastos, accidentat uşor în ultima partidă de campionat, va fi doar rezervă astăzi şi va intra în funcţie de cum va decurge jocul. Sougou va intra din primul minut, în banda dreaptă, în faţa lui Ivo Pinto, în timp ce Sepsi şi Camora vor conlucra pe flancul stîng. În ofensivă, fanii vişiniilor aşteaptă inspiraţie la finalizare din partea lui Kapetanos.

"Cîinii latră, caravana trece"
Arpad Paszkany a declarat ieri că Steaua a fost avantajată în derby-ul cu Dinamo: "A fost un arbitraj de tristă amintire, într-o singură direcţie. Dacă dai penalty la orice atingere, cum a fost cel dictat în favoarea Stelei, atunci Dinamo a avut două penalty-uri clare ca lumina zilei. Cel puţin al doilea se dă şi în Belgia, şi în Anglia, şi în Scoţia, şi în Togo. Dar ştiţi cum e, cîinii latră, caravana trece. Nu este un atac la nimeni, dar evidenţele nu se pot nega".

3 goluri şi două pase de gol a adunat Sougou în partidele din Europa ale clujenilor

535159-echipe-probabile.jpg

"Joc întotdeauna ceea ce îmi cere antrenorul. Îmi place noua postură, pot să ajung mai uşor în faţa porţii, dar asta nu înseamnă că voi neglija sarcinile defensive" (Gabi Mureşan, mijlocaş CFR)

"Urmează două partide extrem de importante în Liga Campionilor, din care sîntem obligaţi să obţinem cel puţin 4 puncte. Trebuie să luăm taurul de coarne şi să bifăm o victorie cu Galata, pentru a ne uşura următoarea confruntare, cu Braga" (Arpad Paszkany, finanţator CFR)

535160-clasament-h.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
papillon
papillon  •  07 Noiembrie 2012, 19:48

Stati linistiti! Turcii nu au nicio sansa in aceasta seara . Veti vedea.

hexan
hexan  •  07 Noiembrie 2012, 17:55
Postat de cheques pe 07 Noiembrie 2012, 10:56

Bai fratilor, CFR joaca azi in UCL, iar voi aveti tineti UN SINGUR articol despre treaba asta si cateva despre arbirul, meciul si rezultatul de 3-1 din weekend? Si va mai mirati ca va injura oamenii?!?

dai cu scrolul 5 minute pina gasesti articolul despre meciul ce incepe peste 4 ore (e drept ca mai gasesti vreo 4 articole care te duc toate pe un site de pariuri)

negativ
negativ  •  07 Noiembrie 2012, 14:59
Postat de cheques pe 07 Noiembrie 2012, 10:56

Bai fratilor, CFR joaca azi in UCL, iar voi aveti tineti UN SINGUR articol despre treaba asta si cateva despre arbirul, meciul si rezultatul de 3-1 din weekend? Si va mai mirati ca va injura oamenii?!?

Cinste si respect!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează
Close