INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TRENCIN - STEAUA 0-2

Trei grele, restul abordabile! Steaua își află vineri următorul posibil adversar din Liga Campionilor

Lotul celor de la Lech Poznan valorează aproape 20 de milioane de euro, conform transfermarkt.de
Lotul celor de la Lech Poznan valorează aproape 20 de milioane de euro, conform transfermarkt.de

Articol de - Publicat miercuri, 15 iulie 2015 00:00

Calificarea cu Trencin pare rezolvată după 2-0 în deplasare, dar în turul III preliminar al Champions League crește nivelul valoric al adversarelor.

Steaua a risipit emoțiile calificării în turul III preliminar al Champions League, după 2-0 în deplasare, în Slovacia, contra lui Trencin. Totodată, s-au dus și eventualele semne de întrebare pentru traseul european, fiindcă o eliminare în fața adversarului de aseară ar fi provocat eliminarea roș-albaștrilor din cupele continentale.

Dacă nu va reuși să treacă de turul III preliminar al CL, Steaua lui Rădoi va continua totuși drumul în Europa League. Dar, pînă la aceste discuții, de menționat că vineri, poimîine, este programată tragerea la sorți pentru următorul tur, din care, în mod normal, campioana României n-ar trebui să lipsească după avantajul obținut aseară. Partidele se vor disputa pe 28/29 iulie, respectiv 4/5 august.

Lista care dă emoții

Roș-albaștrii au spus că în turul II preliminar au dat peste cel mai dificil adversar posibil, este vorba de Trencin. Miza va crește vineri. Fiindcă oponenții vor fi și mai puternici. Trei nume sînt cu rezonanță. Este vorba de Malmo (Suedia), Partizan Belgrad (Serbia) și Lech Poznan (Polonia). Formații mult ca valoare peste campioana Slovaciei.

În afara celor trei, Steaua nu este lipsită de emoții. Și Maccabi Tel Aviv rămîne un adversar redutabil, chiar dacă s-a făcut de rîs, aseară, în Malta. Nordicele Midtjylland (Danemarca), Molde (Norvegia) și HJK Helsinki (Finlanda) sînt formații incomode.

În plus, pe lista posibililor oponenți mai sînt imprevizibilele Videoton (Ungaria), Skanderbeu Korce (Albania) și Karabah (Azerbaidjan).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (50)
caine.dupa.moarte
caine.dupa.moarte  •  16 Iulie 2015, 17:04

ne mai lăsați cu skandenberg și krokobac? alea-s formații? habar nu au pe ce lume se află *** albaneji și azeri. videoton mai merge.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  15 Iulie 2015, 19:06

***, va rog sa ma credeti: de-abia astept sa intilnim dinamo, ca sa v-o ***. E meciul pe care il astept cu cea mai mare nerabdare si, daca s-ar putea sa jucam cu *** in fiecare saptamina, as fi fericit

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  15 Iulie 2015, 19:01
Postat de randoom_._ pe 15 Iulie 2015, 16:22

bai da hazliu esti astazi. ai glume in program:))) lech poznan aka campioana poloniei are o echipa ce valoreaza peste 20 de milioane de euro. maccabi tel avi,la fel,valoreaza vreo 15. la fel si malmo ,valoreaza 15 milioane. pai malmo sterge la orice ora pe jos cu dinamo.

Aseara era mai normal zidanica; probabil ca intre timp s-a uitat la palmaresul lui dinamo ***, sa-si aline suferinta :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează