INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DRAMĂ PE CAMP NOU

Un agent de securitate riscă să-şi piardă un picior!

Articol de - Publicat vineri, 07 mai 2010 00:00

Ziua de 28 aprilie n-a însemnat pentru Sofia Bessayah (foto) numai eliminării Barcelonei din Liga Campionilor. Femeia în vîrstă de 28 de ani a aflat că poate rămîne fără piciorul stîng, după ce a căzut victimă unui act de vandalism pe "Camp Nou", la returul semifinalei cu Inter (1-0).

 

Agent la "Seguridad Expres" angajat să asigure ordinea la meci, Sofia a fost rănită grav în minutele de final. După golul anulat lui Bojan, o torţă bengaleză a aterizat chiar lîngă ea, a explodat şi i-a distrus piciorul. Internată de urgenţă în spital, a suferit deja două operaţii şi are nevoie de cel puţin încă patru intervenţii chirurgicale în încercarea de a-i reconstrui piciorul făcut aşchii.

 

Cotidianul Marca, în care apare povestea, dezvăluie că medicii au avertizat-o că, în cel mai fericit caz, se va putea deplasa ajutîndu-se de baston! Femeia vrea acum să dea în judecată Barcelona şi UEFA pentru că au permis accesul în stadion cu materiale interzise, dar clubul catalan se apără şi aruncă vina pe italieni, susţinînd că torţa a fost aruncatş din sectorul tifosilor veniţi de la Milano!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează