INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA G

Un fost dinamovist a ajuns în grupele Ligii şi va avea un adversar redutabil: ”Dau gol cu Chelsea”

Mendy a înscris un singur gol pentru
Mendy a înscris un singur gol pentru "cîini", în grupele Cupei UEFA, la 1-3 cu Tottenham pe White Hart Lane

Articol de - Publicat duminica, 31 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 30 august 2014 23:37

Mendy, 27 de ani, s-a şcolit în Ştefan cel Mare, iar acum vrea să se bată cu granzii Europei. ”Singura părere de rău e că nu mi s-au dat mai multe şanse, cu toate că eram foarte tînăr”.

Dinamovişti, vă mai amintiţi de Jean Philippe Mendy? Francezul adus de Rednic la începutul lui 2006, care a dat gol cu Tottenham? Fără şansă atunci, la 20 de ani, în faţa lui Clau-gol, Danciu-gol şi Ganea, atacantul a ajuns cu NK Maribor în grupele Ligii.

La fel ca şi Moţi, de la Ludogoreţ, un alt ex-dinamovist merge cu altă echipă la masa bogaţilor. Unde va întîlni, în grupe, pe Chelsea, Schalke şi Sporting.

" Dinamo a fost o rampă de lansare, acolo am dat cu nasul de fotbalul adevărat. M-am şcolit cu oameni de calitate, am fost campion în România. Singura părere de rău e că nu mi s-au dat mai multe şanse, deşi eram foarte tînăr. Acum, la 27 de ani, tocmai am eliminat pe Celtic şi sînt pregătit pentru Mourinho. Vreau să marchez măcar un gol în Ligă, poate cu Chelsea", a comentat francezul.

600.000 de euro este cota actuală a lui Mendy, conform transfermarkt.de
18 goluri în 46 de meciuri a marcat francezul pentru campioana Sloveniei

"Mi-aş fi dorit să jucăm contra lui PSG. Colegii şi antrenorii de la Maribor mă ajută să progresez. Aştept să aud, de pe gazon, imnul Ligii" (Jean-Philippe Mendy, atacant Maribor)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  06 Septembrie 2014, 20:46

dau gol cu chelsea..)))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Septembrie 2014, 03:18
Postat de tbonee pe 31 August 2014, 11:59

cum pot sa joace dinamovistii in cupele europene? raspuns: sa se transfere la echipe de fotbal adevarate :)))))))))))))))))))) vezi Moti-Mendy si altii hahahaha

plicticos, nu doar jenibil.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Septembrie 2014, 03:17
Postat de legoolas pe 31 August 2014, 11:05

Pacat ca nu a fost pastrat, intradevar, nici nu avea unde sa joace, dar parca era de calitate. Nu neaparat prin golul cu Tottenham, ei erau calificati, noi la fel, dar oricum ...

n-a fost pastrat pentru ca la acel moment dinamo avea atacanti extrem de valorosi : niculescu, danciugol, and cristea, bratu, etc.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează