INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR / ŞAHTIOR - AS ROMA (MÎINE, 21:45, TVR 1); 2-3 ÎN TUR

Un român îl supervizează pe Lucescu în Ligă din partea UEFA!

Articol de - Publicat luni, 07 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 07 martie 2011 12:08

Încă un semn bun pentru Mircea Lucescu: UEFA a trimis chiar un român ca delegat oficial al forului european la meciul Şahtior - AS Roma. Dumitru Mihalache, şeful direcţiei Competiţii din FRF, va fi mîine unul dintre reprezentanţii UEFA pe Donbass Arena.

Partida din manşa secundă a returului "optimilor" Ligii Campionilor va fi arbitrată de un englez, poate cel mai bun din Marea Britanie. Deşi presa insulară îl prezentase iniţial pe Martin Atkinson la întîlnirea din Ucraina, UEFA a anunţat că Howard Webb va conduce acest meci.

Webb, 39 de ani, un poliţist ridicat de regina Elisabeta a II-a la rangul de Membru al Ordinului Imperiului Britanic (MBE), a arbitrat anul trecut finala Campionatului Mondial, Spania - Olanda 1-0, şi a greşit grav la o fază: nu l-a eliminat pe batavul Nigel de Jong în minutul 28, după ce acesta l-a lovit extrem de dur, cu piciorul în piept într-o săritură de kung-fu, pe ibericul Xabi Alonso.

Mîine, Webb va fi asistat la cele două tuşe de Michael Mullarkey (a fost şi la finala CM) şi Peter Kirkup, arbitri de poartă vor fi Andre Marriner şi Michael Jones, iar al 4-lea oficial este desemnat Stuart Attwell.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează