INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UNITED - VILLARREAL 2-1

Usain Bolt, încântat de revenirea lui Ronaldo la Manchester United! Discuția pe care a avut-o cu Sir Alex Ferguson

Usain Bolt, încântat de revenirea lui Ronaldo la Manchester United! Discuția pe care a avut-o cu Sir Alex Ferguson
Usain Bolt, încântat de revenirea lui Ronaldo la Manchester United! Discuția pe care a avut-o cu Sir Alex Ferguson

Articol de - Publicat joi, 30 septembrie 2021 20:30

Portughezul Cristiano Ronaldo a fost decisiv în Manchester United - Villarreal, aducând victoria „diavolilor” în prelungirile partidei, 2-1, chiar sub privirile lui Usain Bolt și ale lui Sir Alex Ferguson.

Bolt, susținător al echipei engleze, a revenit pe Old Trafford după o absență îndelungată și a urmărit împreună cu Sir Alex Ferguson meciul dintre Manchester United și Villarreal.

Fostul campion olimpic s-a arătat entuziasmat de revenirea portughezului la United și l-a felicitat personal pe legendarul manager scoțian pentru implicarea pe care acesta a avut-o în aducerea lui Ronaldo.

„Sunt fericit că sunt aici, n-am mai fost pe Old Trafford de ceva vreme. Mă bucur că Ronaldo s-a întors, el a ajutat foarte mult la progresul acestui club și e minunat că e din nou aici. L-am văzut pe Sir Alex în tribune și i-am mulțumit pentru că l-a adus pe Cristiano înapoi, așa că sunt mulțumit de asta”, a declarat Usain Bolt, potrivit Manchester Evening News.

Usain Bolt, convins că Ronaldo poate juca până la 42 de ani

Usain Bolt este de părere că Ronaldo mai poate evolua încă cel puțin șase ani de acum încolo, datorită condiției fizice pe care portughezul o are.

„Cristiano este la alt nivel, este o mașinărie. Este foarte exigent, așa că va cere multe de la acești jucători (n.r. ai lui Manchester United), iar asta îi va ajuta să se îmbunătățească. Cred că Cristiano va juca până la 42 de ani, pentru că va fi mereu într-o formă foarte bună și la un nivel mai bun decât jucătorii mai tineri, datorită muncii și dedicării sale”, a spus jamaicanul, conform BBC.

Ronaldo a atins o bornă istorică în Champions League + gol-RECORD la ultima fază a meciului!

Cristiano Ronaldo (36 de ani), titular la Manchester United în partida din grupe cu Villarreal (2-1), a ajuns la 178 de apariții în Champions League. Lider all-time de prezențe în cea mai importantă competiții intercluburi din lume. Și decisiv pentru trupa lui Ole Gunnar Solskjaer

Vezi AICI toate rezultatele serii din Liga Campionilor

Ronaldo tocmai l-a depășit pe fostul portar legendar al lui Real Madrid, Iker Casillas. Leo Messi completează podiumul. 

Cum arată acum TOP 5:

  1. Ronaldo - 178 de meciuri
  2. Casillas - 177 
  3. Messi - 151
  4. Raul - 142

Ronaldo a debutat în Liga Campionilor pe Old Trafford în data de 4 noiembrie 2003. Același stadion pe care în această seară a devenit jucătorul cu cele mai multe partide din istoria Champions.

Manchester United - Villarreal. Cristiano Ronaldo, decisiv

Precedentele 4 întâlniri dintre Manchester United și Villarreal în Champions League s-au încheiat cu același scor, 0-0. Cele două formații au întrerupt cea mai lungă serie de meciuri directe fără gol marcat (4) din istoria Ligii.

Cristiano Ronaldo a marcat la ultima fază, în minutul 90+5. Alături de Aguero, CR7 e jucătorul cu cele mai multe goluri de 3 puncte marcate în Ligă după minutul 90 - 3.

Un nou record bifat de Cristiano: e cel mai târziu gol al victoriei marcat de United în Champions League.

136 de goluriare Ronaldo în UCL. E lider și în acest top

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Alternativă surprinzătoare pentru Kylian Mbappe! Ce atacant vrea să aducă Real Madrid

Dan Petrescu, despre subiectul momentului în Europa: „Sunt șocat! E o minune”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează