INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  NICI O SCHIMBARE LA REAL

Valdano îl confirmă pe antrenorul Pellegrini

Articol de - Publicat joi, 11 martie 2010 00:00

Conducerea Realului nu are în intenţie să-l demită pe antrenorul Manuel Pellegrini (foto).

 

Imediat după eliminarea din "optimile" Ligii, a 6-a la rînd în această fază a competiţiei, cotidianul Marca titrase "Adio, Pellegrini!". Directorul general al galacticilor, Jorge Valdano, susţine însă că nu se pune problema: "Pellegrini are un contract, iar din punctul de vedere al clubului trebuie să şi-l respecte. Noi îl respectăm şi îi preţuim munca. Va rămîne mai departe antrenorul nostru".

Valdano a mai spus că "pentru Real e o seară tristă. Ţineam mult la Liga Campionilor, dar nu trebuie să precipităm situaţia şi să tragem concluzii pripite după o singură partidă".

Real a reuşit miercuri seară doar un 1-1 în returul cu Lyon, de pe Santiago Bernabeu, după ce pierduse prima manşă cu 1-0.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  11 Martie 2010, 18:13

chiar si cea mai buna echipa din lume poate pierde un meci sau o dubla mansa. daca liga campionilor se juca in format gen campionat, fiecare cu fiecare, n-avea cum lyon sa termine peste real. dar asa e cand sunt meciuri eliminatorii, de aceea sunt surprize si la campionatele mondiale sau europene

 •  11 Martie 2010, 18:11

bai oameni buni, voi va dat seama ce presiune a fost pe baietii astia aseara? sigur, veti spune ca pentru asta iau atatea milioane de euro, dar pur si simplu creierul uman nu are capacitatea de a stapani emotiile. pai mie in locul lor cred ca mi se taiau picioarele la 1-1. eu n-am ce sa le reprosez, baietii au alergat enorm, au avut multe ocazii dar nu au bagat-o in poarta. nu se poate arata cu degetul higuan, orice mare jucator mai si rateaza.

 •  11 Martie 2010, 12:17

higuain ii noapte,da goluri numa cu echipele slabe

Vezi toate comentariile (3)
Comentează