INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  APRECIERE

Van Bommel: "Absenţa lui Mutu e un avantaj pentru noi"

Articol de - Publicat duminica, 14 februarie 2010 00:00

Căpitanul lui Bayern, Mark van Bommel, îl apreciază foarte mult pe Adi Mutu şi se bucură că  nu-l va întîlni miercuri, în "optimile" Ligii Campionilor, cînd echipa sa joacă împotriva Fiorentinei.

 

" Fiorentina va fi un adversar extrem de dificil pentru noi. Avem însă un mic avantaj: adversarilor le va lipsi Adrian Mutu. E un jucător foarte bun".

Suspendat din toate competiţiile după ce-a fost depistat pozitiv la sibutramină, Mutu va primi în urmă-toarele ore un fax din partea Comitetului Olimpic Italian prin care va fi informat despre ziua în care va fi audiat de către procurorul federal.

Ziarul italian La Nazione susţine că aceasta se va întîmpla în săptămîna care vine, cel mai probabil după meciul Fiorentinei de la Munchen.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
 •  14 Februarie 2010, 13:57

si tu , un mare dobitoc!!! sictir!

cr3.
cr3.  •  14 Februarie 2010, 12:52

Mutu era cel mai bun varf de pe teren ;-)

 •  14 Februarie 2010, 12:30

Sa ii dea suspendare vreo 3 ani la drogatu asa merita oameni care au figuri cum are el si la nationala vine cand vrea el cand nu are chef zice cai ii accidentat MUTU ESTI UN DISTRUS

Vezi toate comentariile (3)
Comentează