INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FIORENTINA - BAYERN ÎN OPTIMILE LIGII

Van Gaal: "Lipseşte Mutu, dar nu e un jucător atît de important" ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2010 00:00

Antrenorul lui Bayern Munchen, Louis van Gaal, a avertizat că jucătorii săi nu trebuie să subestimeze Fiorentina în duelul din optimile Ligii Campionilor, considerând că absenţa atacantului român nu este atât de importantă încât să asigure calificarea formaţiei bavareze, informează AFP.

"Mutu lipseşte, dar nu este un jucător atât de important. Şi noi am câştigat multe meciuri fără Ribery sau fără Robben", a explicat antrenorul olandez, într-o conferinţă de presă.

Adrian Mutu, depistat pozitiv, în ianuarie 2010, cu sibutramină (un stimulent), a fost suspendat de către UEFA pentru întâlnirea cu Bayern.

La rândul său, mijlocaşul olandez Arjen Robben a atenţionat, în cotidianul Bild, că meciul cu Fiorentina nu va fi atât de uşor cum ar putea părea: "Rezultatul ideal ar fi 6-0 pentru noi, dar probabil că nu se va întâmpla aşa. În meciul tur, trebuie să înscriem şi să nu primim gol".

Bayern Munchen a adunat 12 meciuri oficiale câştigate consecutiv, nouă în campionat, unul în Cupa Germaniei şi două în Liga Campionilor.

Van Gaal se va putea baza, din nou, pe atacantul german Miroslav Klose, revenit după o accidentare.

De partea cealaltă, fundaşul Alessandro Gamberini nu a efectuat deplasarea la Munchen, din cauza unei probleme la umăr, însă în lotul Fiorentinei revine mijlocaşul Mario Santana.

Meciul Bayern Munchen - AC Fiorentina, din manşa întâi a optimilor de finală din Liga Campionilor, se va disputa miercuri, în Germania, de la ora 21.45.

Mediafax

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează