INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REPLICĂ

Van Gaal: "Şi golul doi al Fiorentinei a fost din ofsaid"

Articol de - Publicat joi, 11 martie 2010 00:00

Antrenorul lui Bayern, Louis van Gaal, s-a arătat mirat de faptul că italienii susţin în continuare teoria potrivit căreia Fiorentina a fost eliminată din "optimi" urmare a "furtului" din prima manşă, de la Munchen (1-2).

 

"E adevărat că golul victoriei noastre, în prima manşă, a fost marcat dintr-o poziţie de ofsaid. Am spus-o şi la vremea respectivă, cînd ne-am exprimat părerea de rău că meciul s-a decis printr-o greşeală de arbitraj. Dar în returul de la Florenţa, reuşita lui Jovetici, de 2-0, trebuia de asemenea anulată pentru poziţia afară din joc în care se găsea Gilardino", a comentat tehnicianul olandez. 

Fiorentina a cîştigat manşa secundă a "optimii" cu Bayern (3-2), dar germanii s-au calificat graţie numărului mai mare de goluri înscrise în deplasare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
 •  11 Martie 2010, 18:53
Postat de pe 11 Martie 2010, 14:41

in concluzie , sa calificat cine a meritat.shut the fuck up...

nu puteai s-o spui mai bine frate,italienii au avut 2-0 si 3-1 si n-au fost in stare sa se califice,iar in final nici n-au mai fortat calificarea,asa ca shut the fluck up.

 •  11 Martie 2010, 14:41

in concluzie , sa calificat cine a meritat.shut the fuck up...

 •  11 Martie 2010, 13:39

si in plus de asta altfel abordezi returul cand esti calificat cu 0-0 si altfel o faci cand stii ca trebuie sa ataci ca sa marchezi,asta a uitat sa spuna van gaal.La acest nivel diferenta intre 2-1 si 1-1 e uriasa,cateodata aproape imposibil de recuperat

Vezi toate comentariile (4)
Comentează