INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARSENAL - BAYERN 1-3

VIDEO Arsenalul durerii » Fanii lui Arsenal au început să plece de la stadion încă din minutul 25, la 0-2 cu Bayern

Bavarezii au creat constant pericol, chiar și cu fundașii, în careul asediat al lui Arsenal // Foto: Reuters
Bavarezii au creat constant pericol, chiar și cu fundașii, în careul asediat al lui Arsenal // Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 21 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 februarie 2013 21:14

Eşecul umilitor cu bavarezii (1-3) l-a pus cu spatele la zid pe managerul Wenger, fluierat de suporteri. Jucătorii, în frunte cu Wilshere îl susţin: ”Nu e vinovat, noi jucăm prost”.

Încă un sezon compromis deja de Arsenal înainte să vină primăvara! Pusă la colţ la Londra, a doua oară în doar 3 zile, trupa lui Wenger a fost fluierată din nou pe "Emirates" după ruşinea cu Bayern (1-3), din turul "optimilor" Ligii.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Primii fani au început să plece acasă în minutul 25. Bavarezii aveau deja 2-0 şi trei "tunari" primiseră cartonaşe galbene. "Arsenal s-a sinucis efectiv", a titrat Daily Mail.

"Am plătit două mii de euro pe un abonament pentru întreg sezonul să văd rahatul ăsta de echipă? Trebuie să ne creadă idioţi!", s-a revoltat un suporter furios, amintindu-şi de 0-4 cu Milan din ediţia trecută şi de eşecul similar celui cu Bayern suferit cu Man. United în semifinalele 2008-2009. Din 2006, de la finala cedată cu Barca, Arsenal a clacat de 3 ori în "optimi" şi de două ori în "sferturi".

Atacat din toate părţile, Wenger e apărat de jucători. "Nu este deloc vinovat managerul. El ne pune în teren şi ne motivează mereu, iar noi ar trebui să dăm tot ce-i mai bun. Dar acum începem prost meciurile şi sîntem pedepsiţi pentru asta. Trebuie să ne asumăm responsabilitatea, sîntem destul de bărbaţi. Bossul e de 16 ani aici şi munca lui nu poate fi contestată", a explicat mijlocaşul Wilshere.

Blestemul literei B
Aflată la 21 de puncte de lider în campionat, Arsenal a ratat practic şi ultimul obiectiv al sezonului. De fiecare dată, "tunarii" au fost învinşi de echipe ale căror nume încep cu B! Bradford (D4) i-a eliminat după penaltyuri în "sferturile" Cupei Ligii (2-3), apoi Blackburn (D2) i-a bătut sîmbătă la Londra (1-0) şi i-a scos şi din "optimile" Cupei Angliei. Iar marţi, Bayern le-a risipit deja visele de a merge mai departe în Ligă.

2,2 la sută din echipele care au pierdut acasă prima manşă s-au calificat în retur. Statistica a luat în calcul 146 de dueluri precedente în cupele europene

2,75 este cota oferită de casele britanice de pariuri ca Wenger să nu continue la Arsenal şi în sezonul viitor. Înainte de jocul cu Bayern francezul avea 3,25

"Am plătit două mii de euro pe un abonament pentru tot sezonul ca să văd rahatul ăsta de echipă? Ei trebuie să ne creadă idioţi!" (Un fan furios al lui Arsenal)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
harison
harison  •  21 Februarie 2013, 14:21

Si eu care credeam ca englezii isi sustin echipele si la bine si la rau.

spivak
spivak  •  21 Februarie 2013, 11:46

Wenger e expirat de mult. Nu-i de ajuns să rugineşti 20 de ani la o echipă ca să fii Ferguson.

dehasdeu
dehasdeu  •  21 Februarie 2013, 09:01

Arsenal a pierdut totusi in fata lui Bayern care cred ca sezonul acesta se va impune si va castiga Liga. Victoria nemtilor nu este ceva nefiresc. Singurul lucru pe care i l-as putea reprosa, daca as putea, lui Wenger este folosirea unor jucatori precum Rosicky si Sagna care ori sunt depasiti de situatie, ori nu pot mai mult. Wenger este un antrenor de superclasa si fara nicio indoiala va ramane ani buni la Arsenal.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează