INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SERBIA

VIDEO Atenție, Steaua! Partizan a făcut show înaintea întîlnirii cu roș-albaștrii

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iulie 2015 22:04

Adversarii campioanei României din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, sîrbii de la Partizan s-au distrat în partida de campionat disputată azi în compania celor de la Jagodina, scor 6-0!

Antrenorul Milinkovici a început în următoarea formulă: Z. Zivkovici - Bandalovski, Petrovici, Balazici, Fabricio - Jevtovici, Ilici, Lukici, A. Zivkovici - Ninkovici și Bojinov Au mai intrat Bogosavec, Trujic şi Saponjic.

Golurile lui Partizan au fost reuşite de Bojinov (9-pen, 10), A. Zivkovici (11), Ninkovici (48), Saponijic (69, 80) . Steaua - Partizan e miercuri seară, de la 21:30, în direct pe ProTV și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Meciul din prima manșă a turului 3, cel de pe Arena Națională, nu va avea parte de nici un spectator, roș-albaștrii avînd porțile închise din cauza incidentelor de la meciul din sezonul trecut cu Dinamo Kiev. Acesta e ultimul joc în care Steaua va juca fără spectatori pe teren propriu.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
gerulozaurus
gerulozaurus  •  26 Iulie 2015, 01:49
Postat de gerulozaurus pe 26 Iulie 2015, 01:47

Posibil ca da, defapt Steaua ar lua bataie si de la Avantul Prabusirea, numai de la SC Dinamo nu!

de fapt...toata liga 1 a jucat in grupele UCL, doar Dinamo nu :)))

gerulozaurus
gerulozaurus  •  26 Iulie 2015, 01:47
Postat de sange_alb.rosu pe 25 Iulie 2015, 23:20

Bate Partizan la *** ca la fasole.

Posibil ca da, defapt Steaua ar lua bataie si de la Avantul Prabusirea, numai de la SC Dinamo nu!

gerulozaurus
gerulozaurus  •  26 Iulie 2015, 01:46

Au marcat astia din orice pozitie si orice unghi au sutat, si cat de bine suteaza din afara careului. Cu marele antrenor Mirel care este, nu am nicio emotie ca ratam calificarea.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează