INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

VIDEO Benfica atacă arbitrii după 1-2 cu Chelsea: "Au omorît fotbalul!"

Antrenorul Benficăi protestează la o decizie a lui Skomina // Foto: Reuters
Antrenorul Benficăi protestează la o decizie a lui Skomina // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 06 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 aprilie 2012 22:00

Eliminaţi din "sferturile" Champions, lusitanii acuză: "Am pierdut jocul cu arbitrii! Ne-au anihilat la Londra".

Cartonaşul roşu împotriva lui Maxi Pereira, cu 5 minute înainte de pauză, dar şi alte decizii ale arbitrului sloven Damir Skomina i-au înfuriat pe portughezi după eşecul cu Chelsea (1-2, în tur 0-1).

VEZI AICI REZUMATUL VIDEO

"Am jucat împotriva lui Chelsea şi a arbitrilor. Cu ultimii, am pierdut meciul. La Londra, au avut grijă să ne anihileze. Ei au omorît fotbalul în această seară", a protestat Jorge Jesus, antrenorul Benficăi. "Îi felicit pe băieţi pentru cum s-au luptat şi cu adversarul în verde".

În acelaşi timp, preşedintele clubului lusitan, Luis Filipe Vieira, a acuzat UEFA de rezultatul partidei de pe "Stamford Bridge". "Arbitrajul e din nou subiect de scandal, pentru că unii n-au vrut să ajungem în semifinala cu Barcelona. Fotbalul e o afacere şi nu s-a dorit ca Benfica să se califice", a declarat Vieira, încheind ironic: "Din nefericire pentru Michel Platini, ne vom întoarce în Champions League, chiar dacă nu sîntem iubiţi".

Semifinale
Bayern - Real Madrid (17/25 aprilie)
Chelsea - Barcelona (18/24 aprilie)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
mogul
mogul  •  06 Aprilie 2012, 19:00

a fost jenant arbitrajul . imi aduc faza cand capdevilla (campion mondial cu spania) ii explica ceva legat de o faza si ala facea slovenul se uita crucis la el si parca ii zicea ca nu stie fotbal sper sa faca sesizare lusitanii sa nu-l mai prind pe arbitrul asta ca strica meciuri

dani_val
dani_val  •  06 Aprilie 2012, 10:51
Postat de fanreal.madrid pe 06 Aprilie 2012, 10:41

Nu se compara cu ce a fost la barcelona - milan

Da ia zi tu, ce-a fost la Barcelona -Milan? Penalti nedat la Milano pt Barca cumva? In felul asta returul ar fi fost altul, daca a fost dat usor al 2-lea penalti e hotie si jaf la drumul mare?:)) . Tipic pt italieni sa faca scandal, dupa tur nu i-am auzit, dar taticul lor este un portughez.

fanreal.madrid
fanreal.madrid  •  06 Aprilie 2012, 10:41

Nu se compara cu ce a fost la barcelona - milan

Vezi toate comentariile (9)
Comentează