INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - NAPOLI 2-2

VIDEO Chiar nu se suportă?! Cavani a intrat prin alunecare la Neymar, brazilianul a ieșit de pe teren șchiopătând

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2018 11:04

Bătălia orgoliilor de la PSG pare să continue. Relația dintre Edinson Cavani și Neymar scârțâie, iar asta se vede cel mai bine în rezultatele din Champions League, unde francezii au patru puncte după trei runde.

PSG a obținut un egal norocos, 2-2 pe teren propriu cu Napoli, meci în care era să își piardă una dintre marile vedete. Chiar în minutul 2 al partidei, Mbappe a trimis un balon în fața porții pe care s-au grăbit să îl atace. (VIDEO)

Încercând să trimită spre poartă din alunecare, Cavani l-a luat cu fulgi cu tot pe Neymar, care a părăsit terenul șchiopătând. Și uruguayanul s-a resimțit, însă ambii jucători au putut continua partida.

Cei doi au fost foarte aproape de bătaie anul trecut la un meci cu Bordeaux, când PSG primise o lovitură de pedeapsă, iar ambii voiau să o execute.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  25 Octombrie 2018, 14:50

Presa mananca ce nu trebuie!Aseara-la inceputul meciului- Neymar i-a pus o centrare perfecta lui Cavani,dar "el matador"a luftat!PSG are in atac patru "star-uri"incontestabile:Neymar,M'bappe,Cavani si Di Maria!Dar in meciul cu Napoli a fos autsider!Pentru ca Napoli a avut...mijlocasi!In special brazilianul Alan!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează