INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AS ROMA - FC PORTO 0-3 (ÎN TUR 1-1)

VIDEO De Rosso, ciao grupe! Cu căpitanul eliminat, AS Roma a fost umilită acasă de Porto şi eliminată din Ligă: 0-3

Emerson Palmieri intră violent la centrul terenului asupra lui Corona
Emerson Palmieri intră violent la centrul terenului asupra lui Corona

Articol de - Publicat joi, 25 august 2016 00:00

Căpitanul De Rossi, eliminat a 14-a oară în carieră!, a marcat începutul sfârșitului pentru giallorossi, care au terminat marți meciul în ”nouă” și umiliți de lusitani.

Roma s-a îmbătat marți seară cu vin de Porto, sfârșind într-o criză de nervi în returul play-off-ului Ligii (0-3). Și tocmai căpitanul giallorossilor a compromis calificarea în grupe. Daniele De Rossi și-a lăsat echipa în inferioritate, la 0-1. În locul egalării, DDR i-a rupt glezna lui Maxi Perreira în minutul 39!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Misiunea trupei lui Spalletti a devenit însă chiar imposibilă după ce Emerson l-a imitat. Nu intrase decât de opt minute când și brazilianul a fost trimis la vestiare. În 9 la 11, alb-albaștrii s-au distrat și, profitând și de gafele lui Szczesny, au produs cutremur pe "Olimpico", înaintea celui adevărat.

12 "roșii" directe!

De Rossi e un specialist în ieșiri necontrolate. În ultimii 12 ani ai carierei a fost eliminat de 14 ori, 12 dintre cartonașele roșii fiind primite direct. Cel mai recent a comis-o în preliminariile CE, la 1-0 cu Bulgaria, în august 2015.

Faulturi violente, pumni în fața adversarilor sau mingi lovite cu nervi, toate aceste reacții l-au costat scump pe mijlocașul de 33 de ani, recidivist în planul indisciplinei.

Blestemul locului 3

În ultimele 3 ediții în care italienii nu au mai avut dreptul la trei echipe direct în grupele Ligii, play-off-ul le-a fost fatal. Napoli, Lazio și Roma au ratat calificarea, fiind stopate de Bilbao, Leverkusen și Porto. Din 1999 încoace, Serie A a pierdut de 10 ori din 17 ocazii o reprezentantă în baraj!

Îi salvează UEFA!

Peste 2 ani, Italia scapă de coșmarul coeficienților. UEFA va prezenta vineri, la Monte Carlo, noul format al Ligii Campionilor, în care Serie A, alături de La Liga, Premier League și Bundesliga, va avea iar 4 formații direct în grupe. 3 conform clasamentului și cealaltă după "meritele istorice".

3cartonașe roșii a primit Roma în "dubla" cu Porto. În tur, Vermaelen, două "galbene" (28 și 41)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tihi
tihi  •  25 August 2016, 17:16

UMILINTA Romei era mai mica ca cea a Stelei...macar in deplasare au facut meci egal...Steaua nici nu a marcat,incasand 6 goluri.Vreti mai mare umilinta???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează