INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - BARCELONA 0-2

VIDEO Fostul arbitru Graham Poll îl pune la punct pe Manuel Pellegrini, după înfrîngerea lui Manchester City cu Barcelona: ”A fost penalty!”

Demichelis îl oprește neregulamentar pe Messi din drumul spre gol și va vedea cartonașul roșu
Foto: MediafaxFoto/AFP
Demichelis îl oprește neregulamentar pe Messi din drumul spre gol și va vedea cartonașul roșu Foto: MediafaxFoto/AFP

Articol de - Publicat joi, 20 februarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 februarie 2014 19:50

Poll afirmă că arbitrul Eriksson a judecat corect faza din minutul 54, în care Demichelis l-a trîntit pe Messi: ”Primul fault a fost în afara careului, dar a mai existat unul, în suprafaţa de pedeapsă”


Frustrat după eşecul în faţa Barcei (0-2), managerul lui City, Manuel Pellegrini, s-a lansat marţi într-un atac fără precedent la adresa arbitrului Eriksson: "N-a fost penalty la Messi, ci lovitură liberă. Suedezul şi-a plătit nişte datorii mai vechi pe care le avea la catalani". Dar pe tehnicianul chilian l-au contrazis ieri chiar englezii!
Fostul arbitru internaţional Graham Poll e convins că la faza din minutul 54, "centralul" a apreciat corect: "Sorry, Manuel...Dar a fost penalty. Şi «roşu» la Demichelis. Messi a început să cadă după primul fault al argentinianului, comis, e adevărat, în afara suprafeţei de pedeapsă. Dar reluările arată că a urmat un alt fault, de această dată în careu".

Click aici pentru VIDEO!

Mai mult, Poll pretinde că "Eriksson a privat-o pe Barcelona de o altă lovitură de pedepsă", la un henţ al lui Clichy, şi i-a anulat un gol valabil, pentru o presupusă poziţie de ofsaid a lui Fabregas. Concluzia: "Dacă arbitrul ar fi vrut să-i ajute pe spanioli, aşa cum susţine Pellegrini, putea s-o facă mult mai devreme".


"Pellegrini trebuie să se aştepte la o pedeaspă aspră din partea UEFA. Şi să fie mulţumit dacă va fi trimis doar cîteva etape în tribună!"
Graham Poll, fost arbitru internaţional


8 situaţii au fost de-a lungul timpului în care Barcelona a cîştigat turul cu 2-0. Şi de fiecare dată s-a calificat mai departe


Barca, fraudă de 9 milioane
După victorie, o veste proastă la Barcelona. Procurorii au cerut punerea clubului catalan sub acuzare pentru fraudarea Fiscului spaniol în cazul transferului lui Neymar. Suma dezvăluită de Marca şi Mundo Deportivo, datorată de gruparea blaugrana, ar fi de 9 milioane de euro.

25 de eliminări, 36 de penalty-uri
Cotidianul spaniol As o atacă pe Barcelona la baionetă. "Este echipa care le-a provocat adversarilor cele mai multe eliminări în Ligă: 25. Şi totodată este cea care a primit cele mai multe penalty-uri din istoria competiţiei: 36", a punctat ziarul madrilen.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
rsalexander
rsalexander  •  21 Februarie 2014, 10:55
Postat de drimmero pe 21 Februarie 2014, 08:30

bOgdana miz3rie a fost ma rosu, n-am fost eu atent la ce scriam (penalty-ul a fost incorect acordat)

Asa-i cand esti un hater spart, nu mai poti sa judeci corect si scrii doar aberatii. Grija mare ca deja dai semne ca te indrepti spre sanatoriu...

drimmero
drimmero  •  21 Februarie 2014, 08:30
Postat de b0gdan.88 pe 20 Februarie 2014, 22:17

Eliminare incorecta? ?? Ba tu esti prost sau te faci ?!! Fault ca ultim aparator=rosu ! Magarule !

bOgdana miz3rie a fost ma rosu, n-am fost eu atent la ce scriam (penalty-ul a fost incorect acordat)

soriniz
soriniz  •  20 Februarie 2014, 23:52

A fost penalty. Am vazut cu ochii mei cum Messi a transformat.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează