INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DINAMO ZAGREB-LYON 1-7, MARSEILLE-DORTMUND 3-2

VIDEO FOTO Blaturi pînă şi în Liga Campionilor!? Un jucător de la Dinamo Zagreb s-a dat de gol chiar în timpul meciului

Lyon a bătut la Zagreb aşa cum învingeau Scorniceşti şi Victoria pe vremuri la noi: exact cu diferenţa de care era nevoie +3   FOTO
Lyon a bătut la Zagreb aşa cum învingeau Scorniceşti şi Victoria pe vremuri la noi: exact cu diferenţa de care era nevoie

Articol de GSP - Publicat joi, 08 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 08 decembrie 2011 15:05

UPDATE DINAMO - LYON 1-7  După golul de 5-1 pentru oaspeţi, marcat de Lopez în minutul 65, fundaşul croat Vida a luat mingea din propria poartă şi i-a făcut cu ochiul lui Gomis, ca şi cum "înţelegerea ar fi încă în picioare".

Cei care susţin asta sînt jurnaliştii de la Corrierre dello Sport, cotidian care a publicat pozele în ediţia electronică (VEZI MAI JOS GALERIA FOTO CU FAZA)

"Salvată de o stea norocoasă". Aşa a scris "L'Equipe" după ce, "incredibil, dar adevărat", Olympique Lyon a remontat decalajul faţă de Ajax şi s-a calificat. Înaintea ultimei etape, olandezii aveau trei puncte avans. Cum meciurile directe se terminaseră identic, 0-0, departajarea urma să se facă, la egalitate de puncte, la golaveraj. Tot "lăncierii" stăteau mai bine: plus 3 faţă de minus 4 al francezilor!

Cine a pariat 100 de euro pe scor corect, a cîştigat nu mai puţin de 50.000 de euro! Vezi pe ce cote ai fi putut să te îmbogăţeşti!

Meciul extrem de dubios de la Zagreb vine după ce, marţi, Olympiakos Pireu a rămas acasă, chiar dacă a bătut cu 3-1 pe Arsenal în ultimul joc, din cauza rezultatului ciudat de la Marseille - Dortmund, 3-2. Scorul în sine nu constituie o surpriză, numai că Dormund avea 2-0 încă de la pauză şi a luat golurile 2 şi 3 în ultimele minute de joc! Victorie suficientă pentru ca grecii să fie "merkozaţi", aşa cum a scris presa elenă, aluzie la Angela Merkel şi Nicolas Sarkozy, conducătorii Germaniei şi Franţei.

Vezi aici VIDEO de la Dinamo Zagreb-Lyon 1-7

Tot dubios este considerat şi rezultatul de la Viktoria Plzen-Milan, 2-2, cu golurile gazdelor în prelungiri!

Revenind la meciul de la Zagreb, francezii aşteptau un triumf al Realului la Amsterdam, iar ei trebuiau să refacă un handicap de 7 goluri. Şi, la Zagreb, cu Dinamo, s-au pus pe marcat. Au avut şansă. În doar minutul 28, croatul Jerko Leko a fost eliminat (două "galbene"). Totuşi, gazdele au marcat primele. La reluare, gazdele au dispărut parcă şi au primit 6 goluri, cu Gomis în mare vervă (4 reuşite, plus o bară).

S-a terminat 7-1, Lyon îşi făcuse norma, dar avea nevoie şi de ajutorul Realului. Care a venit. Cu destule rezerve, madrilenii au înscris repede, iar finalmente s-au impus cu 3-0. La 1-0 însă, Ajax a avut nu mai puţin de două goluri anulate aiurea de "centralul" englez Clattenburg pentru ofsaid, "erori care ar fi putut schimba cursul partidei", cum a scris "Marca". Lyon a profitat de ele şi e în "optimi". Calificarea ridică totuşi destule semne de întrebare, acelaşi ziar catalogînd-o drept "cel puţin suspectă".

Vezi aici VIDEO de la Ajax-Real 0-3

Alte scoruri mari în Ligă
2007 Liverpool - Beşiktaş 8-0
2011 Valencia - Genk 7-0
2010 Zilina - Marseille 0-7
2007 Arsenal - Slavia Praga 7-0
2003 Juventus - Olympiakos 7-0
2009 Bayern - Sporting 7-1
2007 Man. United - AS Roma 7-1


Citește și:

Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Plecare-șoc de la Rapid » Jucătorul dat afară după doar un an în Giulești
Superliga
Plecare-șoc de la Rapid » Jucătorul dat afară după doar un an în Giulești
Meci ȘOCANT în Ungaria » Aveau nevoie de 41-0 ca să ia titlul în ultima etapă. Cât crezi că s-a terminat?
Campionate
Meci ȘOCANT în Ungaria » Aveau nevoie de 41-0 ca să ia titlul în ultima etapă. Cât crezi că s-a terminat?

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (95)
innocens
innocens  •  08 Decembrie 2011, 22:43
Postat de amicu pe 08 Decembrie 2011, 20:23

sincer, mie si Otelul 1-3 Basel mi s-a parut necurat

Comentariul tău... A fost 2-3. Nu ştiu ce meci ai văzut tu sau ce-ai fumat.

bogdan_rbf
bogdan_rbf  •  08 Decembrie 2011, 22:32

a fost jaf la drumul mare...meciul asta la pachet cu ajax-real cu golurile anulate VOIT de arbitrii...platini nu doarme la sefia uefa

amicu
amicu  •  08 Decembrie 2011, 20:23

sincer, mie si Otelul 1-3 Basel mi s-a parut necurat

Vezi toate comentariile (95)
Comentează