INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN 4-2, D. PREL, 6-3 GENERAL

VIDEO + FOTO Oamenii Barcelonei au luat foc după Real - Bayern! Faza uluitoare pe care o acuză la Casemiro: "Ați văzut ce face arbitrul?!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 08:57

Mundo Deportivo, ziarul de casă al Barcelonei, a venit cu o altă acuzație la adresa arbitrului maghiar Viktor Kassai, din Real Madrid-Bayern, 4-2.

Catalanii scriu că în minutul 79, când Casemiro l-a faultat pe Robben, Kassai a vrut să îl elimine pe mijlocașul lui Real, dar s-a oprit.

Potrivit Mundo DeportivoKassai a fugit spre locul faultului, a dus mâna la piept pentru a-i da cartonaș lui Casemiro, dar s-a oprit când a văzut cine este jucătorul care a faultat. Dacă primea galben, Casemiro ar fi fost eliminat.

  • Real Madrid s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League, 4-2 după prelungiri, la capătul unui meci în care Bayern Munchen a acuzat mari greșeli de arbitraj.

 clipboard01

clipboard02

Vezi aici VIDEO cu faza incriminată de catalani

Citește și: Nebunie după Real - Bayern » 3 jucători ai nemților au intrat în vestiar după Kassai! A fost nevoie de intervenția Poliției

Save

Save

Save

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ucluj2011
ucluj2011  •  19 Aprilie 2017, 17:21

***. Ar trebui să ia foc că au fost pr oăti și au luat-o cu 3+0 de la Juventus. Barcelona , cea mai ajutată echipă de pe Planetă , face valuri pe uscat. Asta este culmea tupeului. ***. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chris_bu67
chris_bu67  •  19 Aprilie 2017, 14:17
Postat de jethedog2 pe 19 Aprilie 2017, 10:22

Pentru o clipa am crezut ca o sa ziceti ca oamenii barcacalonei au luat foc dupa furaciunea cu PSG...

că bine ai zis

jethedog2
jethedog2  •  19 Aprilie 2017, 10:22

Pentru o clipa am crezut ca o sa ziceti ca oamenii barcacalonei au luat foc dupa furaciunea cu PSG...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close