INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - MANCHESTER CITY

VIDEO Guardiola - Reghe 1-0 » Ce s-a întâmplat la singurul meci direct dintre cei doi antrenori

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2016 13:43

Steaua și Manchester City se vor duela în play-off-ul Ligii Campionilor, pe 16 și 24 august.

Josep Guardiola va sosi la Bucureşti pentru prima dată de când a devenit antrenor, postură în care a inovat formidabil şi, cu ajutorul stilului său, Barcelona şi Spania au marcat ultimul deceniu la cel mai înalt nivel.

În ianuarie 2015, atunci când era antrenor la Al Hilal, Laurențiu Reghecampf a jucat un amical de gală cu Bayern Munchen. Partida disputată la Ryad a fost câștigată cu 4-1 de trupa condusă la acel moment de Guardiola.

Nemţii conduceau la pauză cu 3-0 după golurile lui Dante, Schweinsteiger şi Lewandowski.

După pauză s-au mai marcat două goluri, câte unul în fiecare poartă. Cu Mihai Pintilii integralist, Al Hilal a primit golul 4 de la Pizarro, însă a marcat şi ea golul de onoare în ultimul minut, prin Al Dosari.

Citește și: Se știe ce televiziuni transmit meciurile dintre Steaua și Manchester City » Unde și când poți vedea play-off-ul UCL

Save

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (35)
683648258430549
Junior Fotbal  •  07 August 2016, 05:21

Așa cum 17 Nentori Tirana ia scos pe Dinamo, de ce Steaua nu ar putea să-i scoată pe Manchester City ?

catalynn
catalynn  •  06 August 2016, 21:52
Postat de randoom_._ pe 06 August 2016, 17:50

reghe a facut o minune cu sparta praga. cand vezi ce a facut reghe din postura de outsider in ucl cu Steaua,iti vine sa ii bagi un pumn in gura lui radoi cand il vezi pe strada pentru ce a facut anul trecut cu partizan. cum naiba sa ai 2-1 la pauza,in deplasare,dupa ce ai facut 1-1 acasa si sa pierzi calificarea? wtf? iar dupa,nici macar cu rosenborg nu si-a scos parleala. ne-a mai si dus la vreo 11 puncte in spatele astrei dupa vreo 20 si ceva de etape. radoi ne-a nenorocit in alea 4-5 luni cat a "antrenat" la Steaua. reghe dupa numai un tur,ne-a adus deja in grupe.

Asa cum am mai spus la un articol precedent, in urma cu 2-3 zile, NU putem compara pe Reghe cu Radoi! Sub nicio forma! Lăsând la o parte ca olteanul nu are nici macar Bacalaureatul dărâmite diploma de antrenor profesionist omul nu avea pic de experiența in domeniu, ZERO!!! El era pe banca cam cum era Boc premier, deciziile erau luate de altul ... Bun, desi nu recunoaște pt ca are si el mândria lui, sunt sigur ca jiji se baga si peste Reghe, insa in niciun caz ca in cazul lui Radoi. Deci dpmdv nu cred ca ii putem imputa ceva lui Radoi decat ca a acceptat sa isi asume o poziție pt care nu era pregătit si s-a facut de ras, pt restul e de vina stăpânul care s-a calicit la bani in loc sa angajeze un antrenor ca lumea si pana la urma a iesit in paguba ... Sparta a fost un adversar modest, desi calificarea nu s-a pus niciun moment in discutie (poate cateva minute la Praga cand aveau ei 1-0) nu cred ca trebuie sa ne îmbătam cu apa rece, fotbalul romanesc este extrem de slab, de un aversar ca City nu poti trece decat daca aia nu se prezintă la meci ...

bigdeal
bigdeal  •  06 August 2016, 19:39
Postat de samertx pe 06 August 2016, 18:28

Cătă, tot ce s-a ridicat în slăvi aici, prin articole la modul superlativ, despre un fotbal mediocru jucat în ambele manșe, decis prin două execuții extraordinare ale unui puști( execuții rare), are un numitor comun: Sparta Praga, o echipă cu un fotbal așezat, de rutină, sărăcăcios în exprimarea per ansamblu dar ridicată la rang de favorită prin prisma unor rezultate din trecutul apropiat, atât.

Sfertfinalista de EL anul trecut, i-a eliminat pe cei de la Lazio. Bine, nu e asa puternica precum Dinamo, dar e o echipa bunicica

Vezi toate comentariile (35)
Comentează