INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - DINAMO TBILISI 1-1 (ÎN TUR 2-0)

VIDEO Hagi i-a dus în play-off! » "Regele" i-a creat pe marcatorii celor trei goluri cu Tbilisi

Articol de - Publicat joi, 08 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 08 august 2013 00:16

Hagi l-a crescut de mic pe Iancu şi l-a salvat pe Latovlevici într-un moment în care Iasmin era aproape să renunţe la fotbal


Gheorghe Hagi are un merit important în succesul Stelei cu Dinamo Tbilisi. Nu ocupă vreun post în Ghencea, dar a inventat fotbaliştii care au marcat toate cele trei goluri din dubla manşă cu gruzinii. Pe Gabriel Iancu l-a produs la Viitorul, pe Iasmin Latovlevici l-a "ochit" la echipa a doua a Timişoarei, unde nimeni nu-l băga în seamă.

Click aici pentru VIDEO cu golul lui Latovlevici!

Iancu a marcat ambele goluri de la Tbilisi şi a salvat echipa într-un moment dificil, imediat după ce Dinamo ratase un penalty. Atacantul pe care Hagi a încasat o jumătate de milion de euro intrase pe teren după pauză, în locul lui Nicolae Stanciu, concurentul lui direct pe post. Gică anticipase deznodămîntul în dimineaţa meciului: "Reghe ar trebui să-l folosească mai mult pe Stanciu, e înlocuitorul perfect al lui Rusescu, un marcator adevărat şi are nevoie doar de încredere".

Click aici pentru VIDEO cu golurile lui Iancu!

Iar Latovlevici, cel care a securizat calificarea în play-off şi a garantat astfel că Steaua va juca măcar în grupele Europa League, a primit încredere în cariera lui doar din partea lui Hagi, exceptînd perioada pe care a petrecut-o în Ghencea. Gică l-a găsit la CFR Timişoara, echipa a doua a lui Poli, şi l-a promovat în lotul violeţilor cînd Iasmin avea 20 de ani.

După plecarea lui Hagi, Poli şi-a pierdut iar încrederea în Latovlevici şi l-a ţinut rezervă sau l-a împrumutat la Bistriţa pînă cînd l-a vîndut Stelei.

850.000 de euro a plătit Steaua pe Iancu şi pe Latovlevici: 500.000 de euro Viitorului pentru atacant şi 350.000 de euro lui Poli pe fundaşul stînga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  10 August 2013, 19:39

Bravo ! Sa nu uitam ca unul dintre cei mai mari fotbalisti la nivel mondial,Frank Riberry,ii datoreaza cariera lui Gh Hagi.El la transferat la Galata intr-un moment cand francezul nu prea juca nimic.

zidane92
zidane92  •  08 August 2013, 09:27
Postat de maybach1980 pe 08 August 2013, 08:09

Se pot spune lucruri rele (unele chiar obiective) despre Hagi, insa este un lucru cert: are ochi pentru a descoperi fotbalisti. Nu stiu cum, dar ii ia pe multi pe care multi altii i-ar arunca la gunoi si ii transforma radical. Bravo lui.

cel mai bun exemplu e franck ribery care a ajuns in primii 3 fotbalisti ai planetei alaturi de messi si cr7 pe care dupa ce a esuat la marseille nu ii mai dadea nimeni sanse si ajunsese la metz unde se batea la retrogadare in franta hagi l-a luat la prima trecere la galata omul a pus osul acolo a explodat si azi a ajuns messi al bayernului in viziunea lui pep guardiola sau arda turan pe care el l-a promovat la galata si a ajuns sa ia supercupa europei si europa league cu atletico si sa fie capitanul nationalei turciei

subiectiv777
subiectiv777  •  08 August 2013, 08:47

I-auziti ce scrie ziaristu' nostru: _________ Gică anticipase deznodămîntul în dimineaţa meciului: "Reghe ar trebui să-l folosească mai mult pe Stanciu, e înlocuitorul perfect al lui Rusescu, un marcator adevărat şi are nevoie doar de încredere". _________ Cititorul care nu e la curent cu declaratia lui Hagi nu mai intelege nimic ... Pai bine, nea Popescule, voi recititi ce ati postat pe aici inainte sa dati drumul "articolului"? Si intrebarea e valabila si pentru alti gazetari. Nu de alta dar cred ca unicul vostru scop e sa va bateti propriile recorduri de lipsa de profesionalism.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează