INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA H / BATE - ŞAHTIOR 0-7

VIDEO ILUIZionistul » Luiz Adriano a reuşit cel mai rapid ”poker” din istoria Ligii: 4 goluri în 17 minute!

Luiz Adriano, ținta atacurilor rasiste ale fanilor bieloruși, a dat 17 goluri în 37 de meciuri în Ligă
Luiz Adriano, ținta atacurilor rasiste ale fanilor bieloruși, a dat 17 goluri în 37 de meciuri în Ligă

Articol de - Publicat joi, 23 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 22 octombrie 2014 22:45

Bombardierul brazilian al lui Mircea Lucescu l-a egalat pe Messi, cu 5 reuşite la Borisov, devenind al 12-lea cu această performanţă de la modificarea formatului Ligii în 1992-'93.

Bătaie ca în şapte păcate! Acesta a fost filmul celor 90 de minute de recital ofensiv oferit marţi de Şahtior la Borisov (7-0), într-un meci de antologia Ligii. Prilej ca Luiz Adriano să intre în Guinness Book-ul competiţiei: 5 goluri a dat brazilianul cu BATE! I-a egalat pe Messi şi alţi zece performeri.

VIDEO: Vezi AICI golurile!

Totuşi, un record nu-l mai împarte cu nimeni. Primele patru reuşite au venit în doar 17 minute, în intervalul 27-44, cel mai rapid " poker" din istoria Ligii. Cu 7 minute mai rapid decît croatul Prso, în Monaco - La Coruna (25-49) de pe 5 noiembrie 2003. Luiz Adriano a păstrat însă un gol şi pentru final (82), din 11 metri, la fel ca prima sa lovitură de deschidere a bombardamentului din Belarus.

Vîrful de 27 de ani a realizat, totodată, şi al treilea cel mai rapid hat-trick în Ligă (12 minute), cu 4 mai mult decît lyonezul Gomis contra lui Dinamo Zagreb. "Vreau să le mulţumesc colegilor, fără ei nu aş fi reuşit performanţa. E cea mai frumoasă zi din cariera mea", a mărturisit Luiz Adriano.

6 goluri a marcat Luiz Adriano în Ligă în 3 meciuri. Atacantul lui Şahtior e liderul marcatorilor din acest sezon

"Am făcut un joc excelent, mai ales în prima repriză. Cred că remiza cu Bilbao, care ne-a egalat în prelungiri, a fost doar un accident" ( Mircea Lucescu, antrenor Şahtior)

"Să înscrii de trei ori e fantastic, însă cînd reuşeşti cinci goluri te simţi cu adevărat deosebit. Sînt fericit că am fost ales omul meciului" (Luiz Adriano, atacant Şahtior)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close