INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL - ATLETICO 1-0 (0-0 ÎN TUR)

VIDEO Justiţiarul » Chicharito, mexicanul-minune: și-a spus rugăciunea şi a înscris "golul vieţii"!

Articol de - Publicat vineri, 24 aprilie 2015 00:00

Într-un sezon în care a jucat doar 6 meciuri complete la Madrid, atacantul împrumutat de la Man. United i-a oferit Realului prima victorie în 8 derbyuri cu Atletico. Cea mai importantă.

Mexicanul nici nu îşi terminase rugăciunea, în genunchi, lîngă cercul de la mijlocul terenului, cînd arbitrul Felix Brych a fluierat prima oară. Chicharito, "bob de mazăre", s-a ridicat şi a început meciul direct în sprint. Cum a fost tot acest derby pentru mexican. O dezlănţuire de adrenalină.

VIDEO: Vezi AICI reușita!

Nici n-ar fi trebuit să joace miercuri, cu Atletico. Dacă Benzema era sănătos, atacantul în vîrstă de 26 de ani ar mai fi stat o dată pe bancă. Accidentarea francezului a fost şansa lui. Şi n-a pierdut-o.

S-a luptat cu Miranda şi Godin, rezistînd loviturilor dure ale nemiloşilor paznici roş-albi. O dată, în repriza a doua, placat în careu de Godin, ar fi cîştigat sigur un penalty dacă ar fi căzut. Dar a scăpat din mîinile stoperului şi a încercat să înscrie. Atunci, Oblak i-a deviat mingea.

În minutul 88, cînd Atletico era în zece după eliminarea lui Arda (al doilea "galben" corect), nimeni nu l-a mai oprit. Chicharito a evadat din marcaj şi a marcat la pasa lui Cristiano "cel mai important gol al vieţii".

"Ştiam că acest moment va veni. Într-un an plin de suferinţă, de căderi, cu şanse atît de puţine, iată clipa care mă înalţă!", mărturiseşte el. Cînd a fost înlocuit, în prelungiri, 80.000 de oameni i-au scandat numele. Era prea mult. Pe bancă, sprijinit pe portarul costarican Navas, a plîns în hohote. Eliberarea emoţiilor.

"M-au crucificat în 2013"

Ancelotti i-a surprins pe toţi miercuri (la meciul său 140 în Ligă), apelînd la Sergio Ramos "închizător". E a doua oară cînd îl foloseşte pe stoper în linia mediană. Prima a fost un eşec: 1-2 cu Barca la întîiul său Clasico, pe 26 octombrie 2013 (Primera). "Atunci, mulţi m-au crucificat. Dar am supravieţuit. Ce nu te omoară te face mai puternic", spune acum tehnicianul lui Real. Îl apreciază pentru idee inclusiv Ramos: "Îmi plac antrenorii cu ouă".

"Am avut şanse rare şi scurte la Real, dar m-am bucurat de fiecare la maximum. Am simţit o bucurie imensă după acest gol"
Chicharito, atacant Real Madrid

Chicharito 2014-2015:

  • 17 meciuri în Primera (două complete; 436 minute)
  • 6 meciuri de Champions (două complete; 271 minute)
  • 2 meciuri de Cupă (ambele complete; 180 de minute)
  • 4 goluri în Primera (3 assisturi)
  • 1 gol în Ligă (0 assisturi)
  • 1 gol în Cupă (două assisturi)

896 de ziletrecuseră de cînd Chicharito nu mai marcase în Ligă; ultimul, la Man. United, pe 7 noiembrie 2012, 3-1 cu Braga

19 pase de gola reuşit Cristiano Ronaldo (ultima, miercuri, la 1-0 cu Atletico) în acest sezon în toate competiţiile, record personal

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
apokalyps.
apokalyps.  •  24 Aprilie 2015, 10:21

pai dumnezeu are prioritatile lui,l-a ajutat repede pe Chicarito sa marcheze,jucatorul unei echipe care cheluie anual sute de milioane de euro pe transferuri.intre timp ***,care se uita la UCL sa o vada pe ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mariuss72
mariuss72  •  24 Aprilie 2015, 09:14

De fapt a inscris o jumatate de gol, cealalta jumatate e a lui Ronaldo. Bine ca a inscris dupa vreo trei ratari monumentale...dar si asa mi-a placut atitudinea si pasiunea lui.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează