INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN MUNCHEN - DINAMO ZAGREB 5-0

VIDEO L-a făcut avion! Mățel, 90 de minute de suferință în fața bavarezilor. Douglas Costa l-a întors pe toate fețele

Articol de - Publicat joi, 01 octombrie 2015 00:00

"Tricolorul" lui Dinamo Zagreb a greșit la primul gol al roș-albilor, retrăgîndu-se prea mult și lăsînd extrema braziliană să șuteze din careu. Bild l-a notat cu 6, cea mai mică notă: "O catastrofă"

Mai bine ar fi jucat cu Arsenal, Mățel! Dar fundașul dreapta a fost rezervă pe 16 septembrie, cînd Dinamo Zagreb i-a învins cu 2-1 pe "tunari". Zoran Mamici, antrenorul croaților, l-a vrut marți seară titular pe "tricolor", în fața lui Bayern. Și i-a cerut să-l marcheze pe cel mai în formă jucător al munchenezilor. Ce să-i facă lui Douglas Costa? Vijelioasa aripă braziliană a trecut ca vîntul pe lîngă el, nici nu l-a văzut!

Click aici pentru VIDEO!

În minutul 13, la 0-0, Costa a primit mingea în margine, iar Mățel era prea departe. Și i-a dat mult spațiu. Stîngaciul carioca l-a atacat frontal, în timp ce adversarul se tot retrăgea. Cînd apărătorul s-a decis să lanseze tacklingul, balonul era în plasă. Portarul Eduardo dormea și el. A luat gol pe colțul scurt.

Pentru tabloidul german Bild, fosta extremă a lui Lucescu la Șahtior a jucat de 1, cea mai mare notă. "Weltklasse". Mățel? 6, cea mai mică notă. "O catastrofă. Nu-și merită banii".

769 de minutea jucat Mățel în acest sezon la Dinamo Zagreb în toate competițiile (9 meciuri); au fost primele sale 90 de minute în grupele Ligii

"Golurile tale mă plictisesc"

Încă trei goluri pentru Lewandowski. Vîrful polonez al lui Bayern are 10 goluri în ultimele 3 meciuri (5 în 9 minute cu Wolfsburg, două cu Mainz și 3 cu Zagreb). Și e primul jucător din Ligă cu două hat-trick-uri reușite la două echipe germane, Bayern și Dortmund. Soția sa, karatista Anna Stachurska, i-a lăsat un mesaj amuzant pe Instagram: "Robert, deja mă plictisesc golurile tale". Ieri, amîndoi au sărbătorit Oktoberfest alături de Bayern.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează