INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA A / MAN. UNITED - LEVERKUSEN 4-2

VIDEO Leverkusen face scandal după erorile de arbitraj din meciul cu United: ”Arbitri de Facebook”

Nemții au dreptate să se plîngă. Valencia, în roșu, nu numai că se află în ofsaid, dar îl și faultează pe portarul Leno
Nemții au dreptate să se plîngă. Valencia, în roșu, nu numai că se află în ofsaid, dar îl și faultează pe portarul Leno

Articol de - Publicat joi, 19 septembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 18 septembrie 2013 20:14

Căpitanul nemţilor, Rolfes, dă de pămînt cu Skomina şi oamenii lui: ”Au ştiut să-şi facă poze, să le pună pe reţelele sociale, însă ofsaidul la 1-0 nu l-au văzut”.

"Farmaciştii" din Leverkusen văd negru în faţa ochilor. În ciuda eşecului la scor în faţa lui Man. United, 2-4, au un dinte împotriva brigăzii de arbitri conduse de Damir Skomina: faza primului gol al întîlnirii (22), marcat de Rooney, cînd slovenul şi ajutoarele sale au trecut cu vederea două ofsaiduri, primul la Evra, al doilea la Valencia, care l-a şi incomodat pe portarul Leno.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Au dormit"
"Sigur, nu acesta este principalul motiv pentru care am pierdut. Dar nici nu înţeleg cum arbitrii pot dormi în aşa hal pe ei", s-a plîns căpitanul lui Bayer, Simon Rolfes. El crede că UEFA ar trebui să ia atitudine: "Cinci oameni au părut mai degrabă preocupaţi să-şi facă reciproc poze înaintea meciului şi să le posteze pe reţelele de socializare decît să fie atenţi la joc".

Voller în vestiarul arbitrilor
După fluierul final, directorul sportiv Rudi Voller s-a dus val-vîrtej peste Skomina et Comp: "M-am autoinvitat în vestiarul lor, să-mi explice de ce n-au fluierat. Şi mi-au spus că n-a fost ofsaid fiindcă doi jucători de-ai noştri se aflau pe linia de fund în momentul şutului lui Rooney. Sincer, eu nu i-am văzut".

Rooney 200
Cu "dubla" reuşită contra lui Leverkusen, Rooney a intrat în "Club 200" la Man. United. Numai Bobby Charlton (249), Denis Law (237) şi Jack Rowley (211) au marcat de mai multe ori pentru "diavoli". "Îi doresc să bată recordul lui Charlton", a comentat managerul David Moyes.

435 de milioane de euro
Man. United a anunţat ieri venituri-record în anul financiar încheiat pe 30 iunie: 435 milioane euro. Clubul se aşteaptă ca în sezonul actual să depăşească bariera de 500 de milioane, lucru reuşit pînă acum doar de Real şi Barcelona.

"Am fi putut pleca măcar cu un punct de pe Old Trafford. Dar trebuie ca şi arbitrii să fie obiectivi, mai ales cel de poartă" (Rudi Voller, director sportiv Bayer Leverkusen)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
monere1980
monere1980  •  20 Septembrie 2013, 05:52

prilej s-o mai amintesc inca o data: in europa barca juve si man utd sint INTOTDEAUNA favorizate

goghe
goghe  •  19 Septembrie 2013, 11:53
Postat de zeze pe 19 Septembrie 2013, 10:47

esti sigur ca ai vazut meciul despre care se vorbeste?

L-a vazut sigur. Centralul, tusierul si amaritul ala care sta pe linia de fund - toti erau cu fata la faza. Aia a fost intentie pe fata. Comentatorilor de la Sky le era jena ...

zeze
zeze  •  19 Septembrie 2013, 10:47
Postat de eucutine pe 19 Septembrie 2013, 09:57

cand faze simple, elementare, cu 3 arbitri aflati in zona aia, e clar ca nu mai e vorba de greseala omeneasca...ci de greseala cu intentie!

esti sigur ca ai vazut meciul despre care se vorbeste?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează