INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER - LILLE 2-1

VIDEO Liga ca o izbăvire pentru Interul lui Cristi Chivu

Articol de - Publicat joi, 03 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2011 00:43

Codaşă în campionat, pusă la zid după 1-2 cu Juve, Inter s-a ”scos” cu campioana Franţei. Şi Chivu a fost OK


Inter arată două feţe în acest sezon. Una hidoasă în Serie A, unde pierde aproape pe bandă rulantă şi a ajuns pe la coada clasamentului (locul 17), alta prietenoasă în Ligă, unde merge şnur. Deşi venea după un 1-2 acasă cu rivala Juventus, în campionat, aseară a bifat fără probleme a treia victorie consecutivă în Europa, 2-1 cu campioana Franţei, Lille, şi e liderul grupei B.

Ratangiul Milito
Meciul? Numai la cîte ocazii a irosit Diego Milito, "transversală" în debut, alte oportunităţi mari după reluare, nerazzurrii puteau cîştiga la un scor mult mai confortabil. Aşa însă, a fost numai 2-1. [video] Samuel a deschis scorul în urma unui corner executat de Sneijder (18), iar Milito a răzbunat toate ratările de pînă atunci şi a dublat diferenţa din centrarea lui Javier Zanetti (65). S-ar fi terminat aşa dacă Lucio nu-i făcea cadou o minge lui De Melo, care n-a avut altceva de făcut decît s-o expedieze în poartă.

VIDEO »»» Golul lui Samuel »»» Golul lui Milito »»» Golul lui De Melo

Emoţii cu Cristi
Din nou pe flancul stîng al apărării, Cristi Chivu s-a înscris perfect în trendul echipei. Pus la zid după 1-2 cu Juve, românul s-a revanşat aseară printr-o partidă bună. Şi-a interpretat bine partitura, ba a urcat şi-n atac cînd jocul i-a permis-o. El a fost cel care l-a servit pe Milito la acea "transversală" din debut, iar în minutul 29, lansat de Zarate, a fost oprit în careu de Rozehnal. Ne-a dat şi emoţii cînd Jelen i-a tras în spate, iar balonul a deviat de acolo în ureche. S-a speriat, şi-a scos casca, a cerut ajutorul medicilor, dar apoi s-a liniştit şi-a continuat fără probleme.

11-14 a fost raportul şuturilor la poartă. Inter s-a dovedit însă echipa mai precisă: 7-4 la cele cadrate

80,9 la sută dintre cele 42 de pase date de Chivu au ajuns la coechipieri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează