INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA B Q GALATASARAY - REAL 1-6.

VIDEO Liga CR7 » Ronaldo e la al doilea hat-trick în Champions: are 53 de goluri în 93 de meciuri!

Ronaldo (în albastru) a fost marți un adevărat taifun. I-a spulberat pe turci
Ronaldo (în albastru) a fost marți un adevărat taifun. I-a spulberat pe turci

Articol de - Publicat joi, 19 septembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 19 septembrie 2013 02:19

Portughezul continuă să facă furori în competiţia lui favorită. A ajuns la 53 de reuşite în 93 de partide de Champions League.

Galatasaray, Champions League. Acestea par să fie ingredientele ideale pentru a-l aduce pe Cristiano Ronaldo la potenţial maxim.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Sezonul trecut, tot în Ligă, le-a marcat turcilor trei goluri: unul în prima manşă a "sferturilor" (3-0), două pe Ali Sami Yen, în retur (2-3). Marţi seară, pe acelaşi Ali Sami Yen, atacantul Realului a strălucit din nou: hat-trick plus assist într-un supershow Real (6-1).

Şi are acum 53 de reuşite în 93 de meciuri de Ligă. Ca să-l ajungă pe golgeterul all-time al competiţiei lui favorite, Raul (71), CR7 mai are încă de tras. Dar în ritmul pe care şi l-a impus (sezonul trecut de Ligă a dat 12 goluri), recordul precedentului număr 7 al galacticilor e de pe acum în pericol.

27 de goluri marcate în deplasare are acum Ronaldo în Ligă. A depăşit astfel recordul lui Messi (26)

23 de hat-trick-uri a reuşit Ronaldo în carieră: 21 pentru Real şi cîte unul pentru Man. United şi "naţionala" Portugaliei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează