INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - CHELSEA 3-0

VIDEO Messi suprarealist! Cele mai frumoase cuvinte după show-ul din Ligă cu Chelsea: “E o binecuvântare pentru noi”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 15 martie 2018 09:29

Barcelona s-a calificat în sferturile UEFA Champions League, după 3-0 cu Chelsea. În tur, a fost 1-1. Messi a fost cel mai bun de pe teren, marcând două goluri și pasând decisiv la al treilea.

Numărul 10 de la Barcelona, venit din altă lume, are 100 de goluri în Champions după "dubla" de miercuri. Antrenorul advers l-a descris la final: "Messi e un super, super, super top jucător. E cel mai bun din lume" .

Nici dacă formezi două linii de cinci în fața careului, în stilul Chelsea, așa cum se apărau cetățile cu multe sute de ani în urmă, nu-i poți rezista lui Messi. Pentru că talentul lui Messi nu poate fi descifrat și nici prins în lanțuri. Nu există strategie defensivă împotriva lui, iar explicația nu e deloc complicată: acest număr 10 vine de pe altă planetă, la ani lumină de noi. 

Vezi AICI video cu rezumatul meciului

Șoapte pentru extraterestru

La sfârșit, Antonio Conte nu s-a mai agitat, nu a mai urlat, nici nu a mai protestat. A avut cea mai frumoasă reacție, rarisimă la un antrenor advers. Văzându-l pe Messi, a început să râdă și l-a îmbrățișat, în timp ce îi zicea la ureche tot ce gândea despre el. A spus-o și la conferință. Nu se mai oprea cu super: "Messi e un super, super, super top jucător. E cel mai bun din lume. El a făcut diferența. Cum să nu-i recunoști valoarea? E un fotbalist extraordinar". Extraterestru. 

"God Save the King"

Miercuri seară, a înscris de două ori, primul, cel mai rapid gol al carierei, de fiecare dată strecurându-i mingea printre picioare lui Courtois, și are acum 100 de reușite în Champions League. "God Save the King", a fost mesajul fanilor blaugrana pe Camp Nou. Dar nimeni nu l-a descris pe Leo ca Iniesta: "Este o binecuvântare pentru noi". 

123 de meciuria jucat Messi pentru a înscrie 100 de goluri; Ronaldo (117 reușite azi) a avut nevoie de 137 de jocuri pentru "centenar"

 

11 sezoanela rând s-a calificat Barcelona în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

"Toți știm că, la un moment dat, Messi se va ridica deasupra tuturor. E o garanție pentru noi" Ernesto Valverde, antrenor Barcelona

"De fiecare dată, Leo e cel care face diferența. Sper să ne ajute să cucerim Liga" Andrés Iniesta, căpitan Barcelona

"În două meciuri, a marcat două goluri și a dat o pasă decisivă. Messi a decis totul" Antonio Conte, manager Chelsea

"Când avem în față un Messi atât de eficace, e foarte dificil să-i reziști. Aproape imposibil" Olivier Giroud, atacant Chelsea

Dembélé, primul gol

După 9 luni, Ousmane Dembélé a înscris în sfârșit primul său gol blaugrana. "Vom vedea dacă această reușită va fi momentul-cheie pentru el", a declarat antrenorul Valverde. "Ce pot spune este că Dembélé este un jucător foarte tânăr cu un viitor foarte frumos". 

Penalty pentru Chelsea

În minutul 49, la 2-0 pentru Barcelona, arbitrul sloven Damir Skomina trebuia să dea 11 metri pentru Chelsea. Piqué l-a tras de mână pe Marcos Alonso, care a căzut în careu. Skomina a refuzat. "Acea lovitură de pedeapsă refuzată ne-a rămas în minte. A fost clară", a declarat Giroud, avertizat de "central". 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
853246084756615
Marcel Popa  •  15 Martie 2018, 14:41

Un jucător de vis .eu nu cred ca am sa mai văd unul ca el.am 44 de ani.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează