INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LEVERKUSEN - BARCELONA 1-3 Y

VIDEO Nemţii s-au bătut pe tricoul "Balonului de Aur" » Goana după Messi

La final, Kadlec s-a bucurat de tricoul argentinianului. FOTO Gulliver/Getty Images
La final, Kadlec s-a bucurat de tricoul argentinianului. FOTO Gulliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 16 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 15 februarie 2012 21:02

Echipamentul argentinianului a fost pentru jucătorii lui Leverkusen mai important decît meciul în faţa campioanei Europei


Lionel Messi le-a luat nemţilor minţile. Dacă argentinianul şi colegii săi catalani nu voiau decît să tranşeze calificarea din prima manşă a "optimilor", "farmaciştii" de la Bayer au fost mai interesaţi de tricoul lui. Iar între unii - dezvăluie cotidianul Bild - "s-a dat o adevărată bătălie".

Fundaşii Manuel Friedrich şi Michal Kadlec au început încă de la pauză. "Manuel mi-a făcut-o. Mi-a şterpelit tricoul. S-a înţeles cu Leo", s-a plîns internaţionalul ceh la ieşirea de la cabine. Pentru ei, acest "trofeu" părea să fie mai important decît să-şi facă nervi din cauza golului de 0-1, pe care-l încasaseră de la Alexis Sanchez în minutul 43.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI BAYER LEVERKUSEN - BARCELONA 1-3!

Nici măcar faptul că Messi i-a transformat la reluare în jaloane nu i-a deranjat. După fluierul final, Kadlec a alergat într-un suflet la atacantul argentinian, i-a luat tricoul, după care l-a arătat suporterilor ca pe un trofeu: "Va avea un loc special în vitrina mea". Şi el interesat, Gonzalo Castro nu părea chiar aşa distrus că a rămas cu mîinile goale: "Nu uitaţi că mai e şi returul din 7 martie".

"Kadlec şi Friedrich se certau ca nişte copii pentru un tricou. Ce moment jalnic! Atîta lipsă de profesionalism... Ce imagine au creat clubului!"
Sky Sports, post TV britanic

CIFRELE LUI MESSI

7 goluri a dat Messi în 6 partide jucate sezonul acesta în Ligă. E golgeterul la zi al ediţiei 2011-2012

38 de goluri a înscris argentinianul pînă acum în competiţiile stagiunii, egalînd deja performanţa din 2008-2009, cînd Barca a făcut "tripla"

21 de pase decisive şi-a trecut în cont atacantul Barcelonei în 2011-2012. E la 4 assist-uri de recordul său personal

L-a depăşit pe Raul
Cu golul marcat marţi la Leverkusen, Messi a ajuns la 19 reuşite în fazele eliminatorii ale Ligii. Record! Atacantul Barcelonei i-a depăşit astfel pe Şevcenko şi pe Raul, rămaşi cu cîte 18 goluri în "optimi", "sferturi", semifinale şi finale.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
2dorr
2dorr  •  16 Februarie 2012, 12:36

Sa-ti doresti tricoul lui Messi la sfarsitul jocului este ceva absolut normal...sunt convis ca toti ar fi vrut nu doar cei doi :) Nu cred insa ca s-au certat !!

stancuvlad
stancuvlad  •  16 Februarie 2012, 11:27

pai de fotbalist mediocru ce e...de aia s-au batut pe tricou....

andreiyiy
andreiyiy  •  16 Februarie 2012, 11:24
Postat de b0gdan_88 pe 16 Februarie 2012, 11:13

Daca ar fi dupa jucatorii realului si ei s-ar bate pentru tricoul lui Messi ;) totusi ii ceva sa ai tricoul celui mai bun ;)

Bine, sunt frustrat. Messi e cel mai bun. Tu esti cel mai bun ca iti place de Messi si tii cu Barcelona. Tu sa fii sanatos. Hai pa

Vezi toate comentariile (11)
Comentează