INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - CHELSEA 3-1

VIDEO Pastorala » Rarisim, Jose Mourinho a acceptat demn înfrîngerea lui Chelsea cu PSG!

Articol de - Publicat joi, 03 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 03 aprilie 2014 01:12

Intrat în minutul 85, atacantul argentinian a marcat în prelungiri golul care poate califica Parisul în semifinale. Pentru Mou a fost primul eşec în Ligă în faţa unei echipe franceze!

O imagine ce intră în istorie. Jose Mourinho îmbrăţişîndu-l pe Laurent Blanc, antrenorul parizienilor, cînd arbitrul nici nu fluierase finalul. Mingea era în poarta lui Chelsea. Acceptase înfrîngerea, un gest extrem de rar la portughez. A dispărut apoi pe tunelul ce duce la vestiare. Tulburat profund.

Click aici pentru VIDEO!

Cursa cea nebună
Parisul era în delir. Pastore, aruncat în focul bătăliei în minutul 85, a incendiat apărarea britanicilor în prelungiri. I-a întrecut şi pe Ibra, şi pe Cavani, starurile roş-albaştrilor. Ultima cursă a fost o nebunie! I-a pus în fund pe Azpilicueta şi Lampard, i-a driblat în tuşă pe amîndoi ca pe nişte diletanţi, a pătruns în careu şi a şutat surprinzător la colţul scurt, chiar lîngă bară. Cech a fost spectactor! Era 3-1, minutul 90Ă3. Gata!
Startul tot lui PSG i-a aparţinut. Terry, ale cărui gafe se ţin lanţ în ultima vreme, a respins greşit, în centrul careului, stop pe piept Lavezzi, iar demivoleul său a muşcat transversala şi a scuturat plasa în spatele lui Cech (3).

Al doilea autogol în două meciuri
Chelsea a egalat (27), dar dintr-un penalty controversat. Oscar a exagerat contactul cu Thiago Silva, suficient cît să-l facă pe arbitrul sîrb Mazici să arate 11 metri. Transformat de Hazard. Ocazia belgianului, spre sfîrşitul primei reprize, ar fi putut schimba meciul. Bară!

După pauză, gazdele au forţat golul doi şi au avut noroc. Cech n-a ieşit la o centrare, mingea a atins gazonul în faţa lui şi, din David Luiz, a intrat în poartă. Autogol, al doilea meci consecutiv cu autogol. După 0-1 cu Crystal Palace, cu Terry pe post de sinucigaş, 1-3 cu PSG. Şi poate rata şi titlul, şi semifinalele Ligii!

"Este un gol foarte important pentru mine şi pentru Paris. O victorie la două goluri e excelentă. Sînt fericit că mi-am ajutat echipa într-un moment atît de important"
Javier Pastore, atacant PSG

"Golul trei a fost ridicol, ne-am apărat ridicol. Dar e adevărat că azi am jucat în faţa unei echipe mari"
Jose Mourinho, manager Chelsea

1 milion de euro este bonusul pentru fiecare jucător al lui PSG promis de patronii şeici din Qatar la cîştigarea Ligii Campionilor

357 de zile trecuseră de la ultimul gol marcat de Javier Pastore în Liga Campionilor (la 1-1 cu Barcelona, tot în "sferturi")

Ibra are ruptură!
Prima manşă a disputei cu Chelsea s-a încheiat pentru Ibrahimovici în minutul 66. Suedezul s-a lovit într-un duel aerian cu David Luiz şi a ieşit două minute mai tîrziu ţinîndu-se de coapsa dreaptă. Un prim diagnostic: ruptură, cel puţin 12 zile de pauză. Returul e pierdut.

PARIS SG - CHELSEA 3-1
(Lavezzi 3, David Luiz 61 autogol, Pastore 90+3 - Hazard 27 penalty)
PSG: Sirigu - Jallet, Alex, Thiago Silva, Maxwell - Verratti (76 Cabaye), Motta, Matuidi - Cavani, Ibrahimovici (68 Moura), Lavezzi (85 Pastore). Antr. L. Blanc
CHELSEA: Cech - Ivanovici, Terry, Cahill, Azpilicueta - David Luiz, Ramires - Willian, Oscar (72 Lampard), Hazard - Schurrle (59 Torres). Antr. J. Mourinho
A arbitrat Milorad Mazici (Serbia)
Returul se va juca pe 8 aprilie.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (8)
nicco
nicco  •  03 Aprilie 2014, 12:45

Cech nu a fost spectator la ultimul gol: a atins mingea .

marius_rapidus
marius_rapidus  •  03 Aprilie 2014, 12:03

Blanc a fost campion mondial. Pe unde a jucat MouMou?

djeurofighter
djeurofighter  •  03 Aprilie 2014, 11:37
Postat de xnread pe 03 Aprilie 2014, 11:19

Goedemorgen meneer ! Am crezut inca de la inceput in sansele PSG-ului.Sunt o echipa capabila sa invinga pe oricine iar in acest sezon,o voce launtrica,imi sopteste ca eforturile parizienilor vor fi incununate de succes.

Te referi la eforturile seicilor, evident. :)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează