INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BORUSSIA DORTMUND 2-2

VIDEO Rolls Reus prins din urmă » Dortmund a condus de două ori, dar a fost egalată pe final de Real

Gotze a marcat cel de-al doilea gol în poarta Realului.
Gotze a marcat cel de-al doilea gol în poarta Realului.

Articol de - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 07 noiembrie 2012 00:12

Borussia nu are doar cei mai frumoşi fani, ci şi o echipă de forţă. O mare de energie şi talent. Dar Realul a egalat-o în ultima clipă!

Borussia e imaginea antrenorului său, Jurgen Klopp. Plină de viaţă, de energie, de plăcere de a juca. Te face să sari din scaun, încîntat de fotbalul pe care îl vezi. Pătimaşii fani ai nemţilor - 10.000 au fost aseară - au de ce să se bucure. Au o echipă frumoasă. Însă n-au mai cîştigat, ca în tur. Au rămas primii în grupă, dar Real e aproape după acest 2-2.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Inteligenţi şi excelent organizaţi în apărare, galben-negrii i-au lăsat pe madrileni să domine la start, dar l-au prins mereu pe Cristiano Ronaldo într-un triunghi fără scăpare. Şi, cînd au pus piciorul pe minge, au ajuns la poartă din cîteva pase extrem de rapide. Un joc reactiv perfect, care a dezechilibrat Madridul.

Ozil a stricat simetria
Raidul lui Schmelzer a fost avertizarea. Apoi, Reus a deschis scorul (28). Şutul său violent aproape l-a şters pe frunte pe Casillas: 0-1. Replica albilor a fost imediată, Pepe a egalat (34), însă, la fel ca acum două săptămîni, la Dortmund, după 1-0 şi 1-1, a urmat 2-1 pentru Borussia. Lewandowski - Grosskreutz - Gotze. Pasă-pasă-gol! La ultima acţiune a primei reprize.

La reluare, Realul a intrat mai agresiv în joc. Callejon a egalat. Totuşi, turcul Tarik Ongun, asistentul arbitrului Cuneyt Cakir, era cu steagul sus. Ofsaid sau nu? O decizie la limită. Cum a fost şi cea din minutul 55, cînd Xabi Alonso a părut că l-a împins pe Reus în careu. Şi a mai fost o fază dificilă pentru arbitri: în plin elan madrilen, după ce Cristiano a ratat uluitor din 6 metri, Kaka a cerut penalty la duelul cu Kehl. Turcul nu a dat. Nemţii credeau că au cîştigat. Nu a fost chiar aşa frumos finalul pentru ei. Ozil a egalat splendid din lovitură liberă. 2-2. Era minutul 89.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
eugeniustin
eugeniustin  •  07 Noiembrie 2012, 14:30

ma asteptam ca borusia sa joace fotbal, din pacate s-a pus cu fundu-n poarta si a bubuit mingi.diferenta de valoare clara in favoarea real-ului si am tinut cu ei desi ma gandeam ca merita astfel de meciuri in care sa se frustreze ca desi sunt mai buni nu pot castiga.roata se intoarce domnule murinio

mikebv
mikebv  •  07 Noiembrie 2012, 14:05

a se observa ca primul gol al Borussiei a venit dupa nu mai putin de 20 de pase consecutive...

arahnomania
arahnomania  •  07 Noiembrie 2012, 12:05

meci jucat intr-un ritm fantastic. 4 goluri = 4 erori defensive, dar la cum s-a jucat, asa trebuia sa fie. Klop este de-o eleganta extraordinara si poate ca specialul ar trebui sa ia notite dupa meciurile astea doua. chiar mi-a parut rau ca Borussia s-a retras in repriza a doua, pentru ca Varane si Arbeloa le-ar fi permis sa mai inscrie. daca raman jucatorii la echipa, Dortmund va avea in anii urmatori o echipa care poate repeta performanta din 1997. Bravo Klop!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează