INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARSENAL - ANDERLECHT 3-3

VIDEO Taxa pe aroganţă » Arsene Wenger şi-a criticat jucătorii, egalaţi de Anderlecht de la 3-0: ”Ne-am subestimat adversarul”

Articol de - Publicat joi, 06 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 05 noiembrie 2014 20:42

Tehnicianul francez a apreciat că jucătorii lui s-au apărat prost, dar a dat vina şi pe arbitri: ”Primul lor gol a fost din ofsaid”


După fluierul final, Arsene Wenger a plecat glonţ la vestiare. Nici nu l-a băgat în seamă pe omologul său de la Anderlecht, Besnik Hasi. Parcă voia să cîştige timp pentru a-şi calma nervii şi a găsi o explicaţie la dezastrul lui Arsenal: de la 3-0, în minutul 58, la 3-3 în final. Cu Anderlecht!

Click aici pentru VIDEO!

"Cred că în subconştient jucătorii mei i-au subestimat pe belgieni şi-am fost pedepsiţi. În Champions League, dacă nu tratezi la fel de serios toate meciurile, ai probleme", a admis managerul Arsenalului. Lipsa de concentrare s-a manifestat mai ales pe faza defensivă: "A fost tot timpul punctul nostru nevralgic. Dar am avut ghinion şi cu arbitrii. Primul gol al lui Anderlecht s-a marcat din ofsaid".


"La 3-0, englezii parcă voiau să-şi distreze suporterii. Ne-au tratat de sus. Wenger nu mi-a întins mîna la final, dar chiar nu-mi pasă"
Besnik Hasi, antrenor Anderlecht

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează