INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - CHELSEA

Zlatan Ibrahimovici e convins că nu va avea probleme cu Chelsea: "Îl bat pe Mourinho şi iau Liga"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 01 aprilie 2014 22:09

Ibrahimovici e convins că trece de londonezi şi că poate cîştiga trofeul.

"Jucînd la PSG, am cea mai mare ocazie să-l bat pe Mourinho şi să iau Liga. Întîlnim o echipă fantastică şi va fi un test dificil, însă n-avem nimic de pierdut. Ne aflăm în situaţia lui Chelsea de acum 9 ani şi sînt fericit că fac parte din acest proiect", a declarat golgeterul suedez.

Cavani a încins şi el duelul, dezvăluind ieri în L'Equipe că Chelsea îl curtează din nou. "Dincolo de discuţii, vreau să-mi iau revanşa pentru eşecul cu Napoli".

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (5)
mishu_74
mishu_74  •  02 Aprilie 2014, 19:30
Postat de xnread pe 02 Aprilie 2014, 11:40

Acest muschetar scandinav,fost lancier,stie ce spune si credeti-ma:Va infrunta oricine-i va deszice achizitionarea Louvre-ului(UCL) chiar daca adversarul se afla sub conducerea Richelie-ului lusitan (Mourinho).La urma urmei el este Copperfield-ul arenelor fotbalistice:The Special One.

Zi-mi si mie ce fumezi? :)

ntfo
ntfo  •  02 Aprilie 2014, 13:29

Chelsea prevad....autobaza tot meciul apoi un gol norocos si asa se califica...ca de obicei

blaustein
blaustein  •  02 Aprilie 2014, 11:45
Postat de ovidiu_3003 pe 02 Aprilie 2014, 09:58

Cavani ar fi bun la Chelsea...

Ar fi bun tare. El oricum nu e 100% multumit la PSG, am vazut si declaratia lui cum ca unele lucruri le vede diferit fata de conducere si ca vor avea o discutie la sf sezonului. Cred ca e nemultumit si de faptul ca e in umbra lui Ibra si ca joaca in banda, chiar daca a marcat ceva goluri. Nu vad imposibila o trecere a lui la Londra dar va fi cel putin la fel de costisitoare ca trecerea de la Napoli la Paris. Torres era cotat mai bine decat e Cavani acum, in momentul transferului si toata lumea zice ca nu si-a scos banii. Poate il da pe Eto'o + vreo 30 mil si-l ia pe Cavani :D

Vezi toate comentariile (5)
Comentează