INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  STEAUA - AJAX

Au apărut deja bişniţarii » Speculanţii au început să vîndă bilete la suprapreţ pentru meciul cu Ajax

Pînă la meciul Stelei cu Ajax mai sînt două săptămîni
Pînă la meciul Stelei cu Ajax mai sînt două săptămîni

Articol de , - Publicat miercuri, 06 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 februarie 2013 22:20

Doar 7.000 de bilete au rămas disponibile pentru întîlnirea Steaua - Ajax, iar speculanţii au ieşit la atac, deşi mai sînt două săptămîni pînă la meci.

În doar 18 zile, cît a trecut de cînd au fost puse în vînzare, steliştii au vîndut peste 40.000 de tichete pentru meciul cu Ajax de la Bucureşti! Ieri, mai erau disponibile puţin peste 7.000 de bilete şi doar în unele sectoare ale Arenei Naţionale. Motiv pentru care bişniţarii au început deja să fie activi, pe internet sau la mica publicitate.

De exemplu, cine doreşte un loc la tribuna a II-a în inelul 1, cel inferior, în sectoarele centrale, mai poate vedea partida de acolo doar dacă e dispus să plătească un preţ de două ori mai mare, adică 400 de lei în loc de 200.

Firma care se ocupă de vînzarea biletelor îi avertizează pe fanii roş-albaştri să nu cumpere tichete de la bişniţari: "Avem deja o problemă cu cei care vînd fie pe internet, fie prin diverse ziare la rubrica de anunţuri. Le reamintim celor care fac asta că pot risca să fie pedepsiţi de către poliţie, iar cei care le cumpără riscă să nu poată intra cu ele pe stadion. În plus, avem informaţii că ar exista şi tichete false pe piaţă!".

Tichetele care mai sînt disponibile pot fi procurate atît online, de pe site-ul biletesteaua.ro, dar şi de la casele de bilete de la Arena Naţională şi din Ghencea. Programul acestora e de la 10:00 la 18:30, de luni pînă vineri, şi de la 10:00 la 15:00, sîmbăta.

Preţurile biletelor care mai sînt disponibile
Peluza I inel 1 - 80 lei
Peluza I inel 3 - 60 lei
Peluza II inel 1 - 80 lei
Peluza II inel 3 - 60 lei
Tribuna I inel 3 - 80 lei
Tribuna II inel 3 - 80 lei

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (5)
liviuemil
liviuemil  •  06 Februarie 2013, 17:12

Impuscat cio*rile !!!!!!

niman
niman  •  06 Februarie 2013, 16:22

AUZI BISNITARI-SARACII OAMENI CE JIGNIRE PE EI-LA CE JOACA STEAUA IN ACEST MOMENT CRED CA BAIETII REGRETA CA SI-AU CUMPARAT BILETE SI INCEARCA SA-SI RECUPEREZE BANII-S-A CAM STRICAT SI LAPTELE LA STANA,DACA OILE NU AU URCAT LA MUNTE,

ulen21
ulen21  •  06 Februarie 2013, 12:50

o sa ramana cu ele! si asa sunt foarte mari preturile! si chiar daca steaua face un rezultat bun la amsterdam ,bisnatarii o sa se bucure sa le dea la pretul cu care le-au luat!asta deoarece grosul suporterilor vin din afara bucurestiului! pai cine naiba o sa dea aproape 350ron ca sa vada meciul(inclus si deplasarea)mai ales daca steaua nu o sa aiba sanse de calificare?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează