INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  CHELSEA - STEAUA 3-1 (ÎN TUR 0-1)

Ce-au vorbit Popa cu Terry » Mijlocaşul Stelei dezvăluie dialogul purtat cu căpitanul lui Chelsea

În mai anul trecut, Terry ridica deasupra capului trofeul Ligii Campionilor, iar Popa încerca să plece de la Chiajna la Vaslui, dar era refuzat de Porumboiu // Foto: Cristi Preda
În mai anul trecut, Terry ridica deasupra capului trofeul Ligii Campionilor, iar Popa încerca să plece de la Chiajna la Vaslui, dar era refuzat de Porumboiu // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 martie 2013 20:40

Mijlocaşul Stelei a ţinut să dea mîna cu unul dintre fotbaliştii pe care-i stimează enorm, iar căpitanul lui Chelsea l-a lăudat pe român.

Finalul meciului de joi seară, de pe Stamford Bridge. Adrian Popa, 24 de ani, s-a dus glonţ la John Terry, 32 de ani. Camerele TV surprind momentul, românul îi spune ceva englezului, iar căpitanul lui Chelsea îl ia prieteneşte pe după umeri şi îi replică pe un ton calm. Considerat omul partidei de către Daily Mail, chiar dacă Steaua a pierdut cu 3-1, mijlocaşul dreapta al roş-albaştrilor a ţinut neapărat să dea mîna cu unul dintre idolii săi.

După meci, internaţionalul român a mărturisit: "Terry e unul dintre jucătorii mei preferaţi, de aceea am ţinut să-i strîng mîna. Este un fotbalist fabulos pe plan mondial, am vrut să-i spun şi eu asta". Nici englezul n-a rămas dator şi i-a transmis stelistului: "Ai jucat extraordinar cu noi. Bravo!". După care John i-a transmis că-i va da tricoul personal lui Adi, dar la vestiare, căpitanul lui Chelsea salutîndu-şi mereu acasă propriii fani în tricoul de joc al albaştrilor.

Şi-a abandonat limuzina pe autostradă!
A doua zi după succesul cu Steaua, Terry se îndrepta spre conacul său din Surrey, dar a fost blocat în trafic pe autostradă, la 5 kilometri de casa sa. Conform The Sun şi martorilor oculari, fundaşul n-a mai rezistat şi şi-a abandonat pe şosea bolidul, un Bentley Continental GT de 200.000 de euro, pornind pe jos spre casă!

A sunat un prieten să vină să-i ridice maşina, ceea ce s-a şi întîmplat. Evenimentul ce-a dus la blocaj a fost cutremurător: un tip s-a aruncat de pe un pod, omorîndu-se, apoi un motociclist şi-a pierdut viaţa după ce-a intrat în ambulanţă!

"Te simţi fotbalist cînd evoluezi împotriva lui Terry, Lampard sau a celor de nivelul celor doi. Mi-ar plăcea să mai fiu implicat în multe astfel de confruntări" (Adrian Popa, mijlocaş Steaua)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (51)
xstream
xstream  •  18 Martie 2013, 00:20

o fi pus ochii pe gagica lu' popa :))

axy1
axy1  •  17 Martie 2013, 23:34

De la Chiajna la Londra e cale lunga, dar Adrian a parcurs-o într-un timp record. Acum, sa-l vedem cum se va descurca pe la Budapest si Amsterdam daca muschii lui Victorash vor dori.

fangigi
fangigi  •  17 Martie 2013, 20:01
Postat de knuty pe 17 Martie 2013, 17:17

"AU vorbit"???stie Terry limba de mahala a lui Popa???saracu nici romaneste nu stie ,da engleza sa vorbeasca cu ?Terry!!!

Cine? Damigeana? Stie d'astea gen "tetraes bahtalo mo"!:)

Vezi toate comentariile (51)
Comentează