INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI DE WEEKEND

10 români au fost integralişti. VEZI TOATE EVOLUŢIILE STRANIERILOR

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2010 00:00

ANGLIA (Championship)

- Gabriel TAMAŞ (Plymouth - WBA 0-1 // Românul a fost integralist în meciul cîştigat de echipa sa cu Plymouth)

BELGIA (Jupiler League)

- Ladislau BOLONI (Genk - STANDARD LIEGE 1-0 // După ce săptămîna trecută, Liege părea că-şi poate reveni din cădere, etapa aceasta a venit înfrîngerea cu 1-0 în faţa lui Genk, clasată pe locul 10. După 24 de etape, Liege se află pe poziţia a şasea)

ELVEŢIA (Super League)

- Cristi IANU (LUZERN – Grasshoppers  4-2 // Integralist la gazde, Ianu a marcat golul de 3-1, în minutul 47, atacantul ajungînd la cota 10, în acest sezon. După victorie cu Grasshoppers, Luzern rămîne pe locul 3, la 9 puncte distanţă de liderul Young Boys)

FRANŢA (Ligue 1)

- Daniel NICULAE (Grenoble - AUXERRE 5-0 // Accidentat, Niculae nu a fost inclus pe foaia de joc pentru partida cu Grenoble)

GERMANIA (Bundesliga)

- Ciprian MARICA (Nurnberg - STUTTGART 1-2 // Marica a fost titular alături de Pogrebnyak, dar a fost înlocuit în minutul 51 de Kuzmanovic, după ce primise cartonaşul galben, în startul reprizei secunde)

- Maximilian NICU (Werder - HERTHA 2-1 // Accidentat, Nicu nu a fost inclus pe foaia de joc pentru partida cu Werder)

Clasament Bundesliga (etapa 21): 1.Bayer (45 pct)… 10.Stuttgart (28) … 18.Hertha (11)

GERMANIA (2 Bundesliga)

 - Mihai TARARACHE (Dusseldorf - DUISBURG 2-0  // Tararache a intrat pe teren la pauză, înlocuindu-l pe Andersen, iar în minutul 70, românul a fost avertizat cu un cartonaş galben)

- Ovidiu BURCĂ
- Emil JULA
- Sergiu RADU

(ENERGIE COTTBUS - Koblenz 1-1 // Burcă a fost singurul român integralist pentru Cottbus, în timp ce Jula şi Sergiu Radu au intrat în teren, pe parcursul jocului, în minutul 32, respectiv 77. După un sfert de oră de la startul reprizei secunde, Jula a primit cartonaşul galben)

- Vlad MUNTEANU (FRANKFURT - Aachen 1-1 // Mijlocaşul român a fost titular, rămînînd pe teren pînă în minutul 71, atunci cînd i-a cedat locul lui Orahovac)

GRECIA (Super League)

- Mugurel BUGA
- Florin STÂNGĂ

(Aek - XANTHI 3-1 // Buga şi Stîngă au fost integralişti pentru Xanthi, în disputa cu AEK Atena. Chiar dacă Buga a deschis scorul în minutul 9, gazdele au reuşit să revină pe tabelă şi să cîştige meciul cu 3-1)

- Victoraş IACOB
- Bogdan MARA

(IRAKLIS – Paok 1-1 // Cei 2 români au început din nou ca titulari, iar după o jumătate de oră de joc, Mara a fost cel care a primit cartonaşul galben de la arbitrul întîlnirii. Acelaşi Mara a fost scos de pe teren în minutul 87, în locul său intrînd Vellios)

Clasament Super League (etapa 21): 1.Panathinaikos (52 pct)… 10.Xanthi (25)… 12.Iraklis (23)… 16.Panthrakikos (9)

ITALIA (Serie A)

- Cristian CHIVU (INTER – Cagliari 3-0 // Chivu nu a fost inclus pe foaia de joc a lui Inter, indisponibil după accidentarea gravă suferită în meciul cu Chievo. Românul este aşteptat să revină pe teren la începutul lunii aprilie)

- Dorin GOIAN (PALERMO - Parma 2-1 // După ce Melinte a fost împrumutat la Piacenza, Goian a fost folosit ca titular în centrul apărării lui Palermo, bifînd toate cele 90 de minute. În minutul 25, lovitura de cap a lui Dorin a trecut cu puţin pe lîngă poarta apărată de Mirante. Evoluţia jucătorului care l-a înlocuit pe Bovo, a fost apreciată de presa italiană, care i-a acordat nota 6,5)

- Bogdan LOBONŢ (Fiorentina - ROMA 0-1 // Lobonţ nu a fost inclus pe foaia de joc)

- Ştefan RADU (LAZIO - Catania 0-1 // Integralist, Ştefan Radu a primit cartonaşul galben cu 4 minute înainte de fluierul final al arbitrului)

- Paul CODREA (SIENA – Sampdoria 1-2 // Codrea a fost integralist pentru gazde)

Clasament Serie A (etapa 23): 1.Inter (52 pct), 2.Roma (44) … 5.Palermo (37) … 11.Fiorentina (31), … 18.Lazio (22) … 20.Siena (13)

ITALIA (Serie B)

- Cristian MELINTE (PIACENZA – Padova 1-0 // Melinte a debutat pentru noua sa echipă, la care a fost împrumutat de Palermo, în victoria cu 1-0, de pe teren propriu. Fundaşul a primit un cartonaş galben în minutul 4, iar cu 25 de minute înainte de finalul partidei, a fost înlocuit de Capogrosso. Evoluţia românului a fost apreciată de jurnaliştii italieni)

- Bogdan PĂTRAŞCU (Piacenza – PADOVA 1-0 // Românul a intrat pe teren în minutul  83, înlocuindu-l pe Morosini)

- Adrian PIŢ (TRIESTINA – Sassuolo 0-1 // Adrian Piţ, împrumutat de Roma, a fost integralist în meciul pierdut cu Sassuolo)

OLANDA (Eredivisie)

- Mihai NEŞU (Heerenveen - UTRECHT 2-0 // Suspendat după ce în meciul precedent primise direct cartonaşul roşu, Neşu nu a putut fi folosit pentru această partidă)

- George OGĂRARU (AJAX – Twente 3-0 // Ogăraru a fost doar rezervă)

SPANIA (Segunda Division)

- Ionel DĂNCIULESCU (Real Betis - HERCULES 1-1 // Dănciulescu a fost doar rezervă în meciul cu Betis. După 23 de etape, Hercules se află pe prima poziţie în Segunda Division, la egalitate cu Real Sociedad)

TURCIA (Superliga)

- Giani KIRIŢĂ (Ankaragucu - BURSASPOR 1-1 // Kiriţă nu a evoluat pentru Bursaspor)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  08 Februarie 2010, 16:34
Postat de pe 08 Februarie 2010, 16:13

alibec , contra , radoi ... astia plecati prin emirate... nus sigur daca acolo se joaca in perioada asta

alibec e la inter primavera, iar contra pe la fc timisoara

 •  08 Februarie 2010, 16:13

alibec , contra , radoi ... astia plecati prin emirate... nus sigur daca acolo se joaca in perioada asta

 •  08 Februarie 2010, 16:09

Ar mai fi si si alibec...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează