INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ZENIT

3 luni sub presiune » Luce a fost confirmat pentru acest sezon, dar va rămâne la St. Petersburg doar dacă ia titlul

Articol de - Publicat miercuri, 01 martie 2017 00:00

Nu e momentul ideal pentru Mircea Lucescu în Rusia. Antrenorul, 71 de ani, care a semnat pe două sezoane cu Zenit vara trecută, tocmai a fost eliminat din Europa League (0-2 și 3-1 cu Anderlecht), după ce pierduse și Cupa în toamnă. Și mai are un singur obiectiv: campionatul.

Dacă îl câștigă, rămâne 100% la St. Petersburg. În caz contrar, postul lui e în mare pericol, dezvăluie abnews.ru. Care anunță că șefii clubului îl susțin acum, dar vor analiza situația la sfârșitul stagiunii dacă Zenit nu e campioană.

Triunghi de foc la Moscova

Timp de trei luni, Luce va fi sub presiune. Reia prima ligă rusă în acest week-end de pe locul 2, la cinci puncte în spatele lui Spartak. Deși a învins liderul acasă, 4-2, și a avut mai puține eșecuri față de Spartak (2 vs 3). Însă a adunat 5 egaluri. Rivalul, numai unul.

Nici programul nu îl ajută. Începe la Moscova, are cel mai important meci la Moscova, în mijlocul returului, și încheie anul competițional tot la Moscova.

  • 4 martie ȚSKA
  • 14 aprilie Spartak
  • 21 mai Lokomotiv

Mai sunt 13 etape teribile. Cu jocul excelent făcut de Zenit 89 de minute la returul cu Anderlecht, poate cuceri titlul. Cu ghinionul din minutul 90, când a și primit golul eliminării, are șanse mici.

1 trofeua câștigat Luce la Zenit: Supercupa Rusiei (1-0 cu ȚSKA la Moscova)

4.500.000 €este salariul anual al lui Mircea Lucescu la Zenit

"Returul cu Anderlecht mi-a dat speranțe. Le-am spus băieților: «De acum, ne concentrăm doar la campionat. Putem câștiga titlul»"
Mircea Lucescu, antrenor Zenit

"Nu e corect că vorbesc de munca lui Lucescu, dar mi se pare că antrenorul începe să piardă controlul asupra echipei"
Valeri Nepomniasci, antrenor rus, 73 de ani, ultima oară la Tom Tomsk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează