INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER MILANO

A obosit Chivu?! » După 14 antrenamente la rînd cu Inter, fundaşul a lipsit ieri prima oară

Articol de - Publicat miercuri, 17 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 16 iulie 2013 22:04

Fundaşul de 32 de ani tocmai reuşise să-l convingă pe antrenorul Mazzarri că poate conta pe el şi sezonul viitor


De la reluarea pregătirilor cu Inter, pe 8 iulie, Cristi Chivu a bifat toate antrenamentele conduse de Walter Mazzarri. 14 la număr. Ieri însă, la şedinţa de dimineaţă, românul nu şi-a mai făcut apariţia. Să fi obosit? Dacă da, i-ar putea fi fatal.

După ce l-a pus iniţial pe lista de transferuri, hotărît să scape de el, Mazzarri a cedat insistenţelor fundaşului de 32 de ani, acordîndu-i o perioadă de probă. Iar luni se declarase mulţumit: "Cristi m-a impresionat prin disponibilitatea lui. E întotdeauna primul la antrenament. Are însă nevoie de continuitate şi pe asta o vom evalua de-a lungul sezonului. Din ce-am văzut pînă acum, cred că mă pot bizui pe el tot anul".

Chivu vrea să-şi încheie cariera în tricoul nerazzurro, vara viitoare. Numai că problemele la degetul al doilea al piciorului drept, operat în două rînduri, şi salariul cam piperat pentru buzunarele patronului Moratti îl fac extrem de vulnerabil. Pentru ziarele italiene, românul e încă un candidat la plecare: "Rezilierea contractului, însoţită de o despăgubire pentru liniştea impresarului Becali, e pregătită".


"Chivu are o problemă la piciorul drept, de care Mazzarri nu ştia. Dacă nu rezistă, vom rezilia contractul cu Inter"
Victor Becali, impresar

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează