INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA / BUNDESLIGA

Abia revenit la prima echipă, Marica s-a bătut la antrenament cu un coleg!

Marica e cu greu calmat Foto: bild.de +3   FOTO
Marica e cu greu calmat Foto: bild.de

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 28 aprilie 2011 02:08

Ieri, atacantul l-a lovit cu genunchiul în stomac pe Boka, după ce ivorianul încercase să-i aplice un pumn în figură! Va fi concediat?


Marica nu se opreşte. Trece dintr-o prostie în alta. Şi mai mare acum. S-a bătut în timpul antrenamentului cu un coechipier de la Stuttgart!

Ieri după-amiază, în mijlocul şedinţei de pregătire, românul l-a atacat agresiv, prin alunecare, pe ivorianul Boka. Africanul, mic, numai 1,66 m, dar foarte rău, a sărit la bătaie. S-a aruncat cu pumnul asupra lui Marica, dar atacantul s-a ferit şi l-a lovit cu genunchiul în stomac.

Încercînd să-i oprească pe jucătorii înnebuniţi de furie, un alt coleg, Didavi, a recepţionat un pumn în faţă de la Boka. În cele din urmă, Didavi, ajutat de Funk şi Bicakcici, i-a separat pe cei doi.

Întreaga scenă a fost văzută de o mulţime de copii, care asistau pe margine uluiţi. Ei aşteptau doar autografe! Pe care le-au primit la sfîrşit, inclusiv de la "tricolor".

Pînă aseară, conducerea clubului nu luase nici o măsură împotriva bătăuşilor. Dar soarta lui Ciprian pare pecetluită la Stuttgart.

50.000 de euro amendă a primit Marica de la Stuttgart după eliminarea din meciul cu Hamburg, din noiembrie 2010

Amendat şi exclus din lot!
Marica a avut un sezon înfiorător la Stuttgart. Pe 27 noiembrie, în meciul de la Hamburg, Ciprian egalase la unu, dar nu şi-a putut stăpîni nervii şi, în minutul 16, l-a înjurat pe arbitrul Wolfgang Stark şi a fost eliminat. După ce VfB a pierdut cu 4-2, iar Marica a fost suspendat 3 etape, jucătorul a fost sancţionat drastic! Nu a fost tot. În februarie, înaintea turneului din Cipru, "tricolorul" l-a criticat dur pe Labbadia, antrenorul lui Stuttgart, şi, după întoarcerea de la "naţională", a fost iarăşi pedepsit. Iniţial exclus din lot, el a fost reprimit la antrenamente pe 1 martie, dar a pierdut prima echipă.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (15)
argus112
argus112  •  28 Aprilie 2011, 09:43
Postat de blablablabla pe 28 Aprilie 2011, 00:42

Barca este o mizerie. S-au tavalit tiganii pe jos pana au obtinut ceea ce si-au dorit: - omul in plus. La numar egal doar Real a avut 2 ocazii. Barcelona zero. "Tiganii tiganii" iubesc "tiganii tiganii"...

Eşti of topic, şi ,,musteşti de rasism ! Subiectul este Marica şi eventual ,,profesionalismul" jucătorilor de top ai României, Marica, Mutu,Rădoi şi Chivu ! E trist ce se întâmplă, ioc rezultate la naţională, fotbal cu pipeta dar vedetism, droguri şi violenţă cât încape ! -Ce ar trebui făcut ? ......Afară cu ei şi reluat totul de la zero şi cu un antrenor ,,cu ochi" precum D. Petrescu sau Grigoraş, altfel ne vom bălăci în această submediocritate ani buni de aici încolo.

x0585
x0585  •  28 Aprilie 2011, 08:36

Bv Marica ... inca o data ne arati ca esti patriot si ne faci de ras. Bravo! P.S. Si aici ati inceput cu Barca - Real?

claudiuhrituleac
claudiuhrituleac  •  28 Aprilie 2011, 08:16

marica o ia pe urmele lui mutu.... pacat ca nu sunt la fel de expresivi si pe teren in meciuri

Vezi toate comentariile (15)
Comentează