INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PALERMO - CESENA 0-1

Adrian Mutu după golul cu Palermo: "Sînt mulţumit, am început să ne revenim"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 11 decembrie 2011 12:25

Atacantul Adrian Mutu a afirmat că echipa Cesena se află pe drumul cel bun şi s-a declarat mulţumit de faptul că a reuşit câştigarea de puncte în deplasare, în meciul cu Palermo, în care românul a marcat golul victoriei, după care s-a bucurat într-un mod special.

AICI E DANSUL LUI MUTU, MINUTUL 0:40!, ÎL RECUNOŞTI?

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI MUTU!

"Eu fac ceea ce îmi reuşeşte cel mai bine: joc fotbal. Sunt mulţumit, suntem pe drumul cel bun, am luat puncte şi în deplasare. Cred că noul antrenor a schimbat mentalitatea, acum totul e diferit şi merge bine. Cu Inter va fi un meci dificil, vor veni aici să câştige", a declarat Adrian Mutu.

Preşedintele clubului Cesena, Igor Campedelli, a declarat că Mutu a demonstrat că are voinţă şi a apreciat că din punct de vedere tehnic e "capabil de orice".

Atacantul Adrian Mutu a înscris golul victoriei în partida câştigată de echipa sa, Cesena, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), în faţa formaţiei Palermo, în etapa a XVI-a a campionatului Italiei. Mutu, care a evoluat până în minutul 79, a marcat în minutul 63.
Palermo a rămas în inferioritate numerică, în minutul 64, când a fost eliminat Munoz.

Sursă: Mediafax

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
radu2082
radu2082  •  11 Decembrie 2011, 15:41

Bravo Adi!!! tine-o tot asa!!!

ronaldo666
ronaldo666  •  11 Decembrie 2011, 13:42

bv adi

jphosting
jphosting  •  11 Decembrie 2011, 13:38

Daca vreti sa criticati ziarele care fac reportaje scrise pe picior si televiziunile care fac emisiuni de fata blocului lasati un mesaj in privat pt link . Nu va-ti saturat de atatea reclame si redirectionari pana ajungeti sa cititi un articol?Reclame care va urmaresc la tot pasul poate , poate dai click din greseala si mai fac si ei de o chifla.Va astept cu mesaje.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează